13 Ocak 2014 Pazartesi

10 Yıldızlı Aktivasyon!

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyasına gelen son yama ile birlikte, 10 seviyede bulunan ekipmanlarınıza ekstradan bir büyüleme daha yapabiliyor olacaksınız. Seviye 90 ve üzeri oyuncuların kullanabileceği bir sistem olan 10 yıldız aktivasyonu ile büyülemenin büyülemesini yapıyor olacaksınız. :)


10 Yıldız Aktivasyonu Nasıl Yapılır?

















Joypark ve Ruh Sokağı'nda bulunan zindanlardan takas yolu ile elde edilen(Birincil ve İkincil Elmas) İşlenmemiş Elmaslar, size bu aktivasyonu yapmanızda yardımcı olacaklar. Elde etmiş olduğunuz elmasları, Pekin Şehir Merkezi'nde 148,148 koordinatlarında yer alan Büyüleme Ustası'ndan takas ederek Parlak Elmas elde edebileceksiniz.

Büyüleme Ustası üzerinden yapacağınız cevher takası için 3 farklı kesme seçeneği mevcuttur. Bunlar; İnce Kesim, Orta Kesim ve Kalın Kesim'dir. Bu kesimler haftada 6 kez yapılabilir. Her kesimi 1 hafta içerisinde sadece 2 kez yapabiliyor olacaksınız.

İnce Kesim Elmas ile kesin olarak 7 adet Parlak Elmas kazanabileceksiniz. Diğer orta ve kalın kesim seçenekleri ile ise belirli bir şans oranı ile Parlak Elmas kazanıyor olacaksınız.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunları arasında tartışmasız en iyi olan Cengiz Han 2'yi indirmek isteyenler, Cengiz Han 2 downlaod bölümünü kullanabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder