18 Ocak 2014 Cumartesi

Saygınlık Geri Dönüşümü Cengiz Han 2'de!

Selamlar,



Uzunca bir süredir beklediğiniz Saygınlık Geri Dönüşüm sistemi nihayet Cengiz Han 2 dünyasındaki yerini aldı.


Karakterlerinizi hızlı bir şekilde geliştirdiniz ve daha önce saygınlık puanı ile almış olduğunuz eşyalar elinizde mi kaldı? "Atmak yerine, bir geri dönüşüm sistemi olsa süper olurdu." mu diyorsunuz? O halde istediğiniz sistem şimdi Cengiz Han 2 dünyasında.


Onur puanında olduğu gibi artık saygınlık puanı ile almış olduğunuz ekipmanlarda da geri dönüşüm yapabileceksiniz. Öncelikle Pekin Şehir Merkezi'nde yer alan Geri Dönüşüm OOK'sını ziyaret etmeniz gerekmektedir.


Geri Dönüşüm menüsüne girerek, daha önce saygınlık puanı ile almış olduğunuz ekipmanı geri dönüştürebilirsiniz.



Sistem ile İlgili Bilmeniz Gerekenler

Daha önce saygınlık puanınız ile almış olduğunuz ekipmanı geri dönüştürürken, satın aldığınız miktarın %70'ini geri alabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse; 36.000 saygınlık puanına bir ekipman aldınız. Bunu geri dönüştürmek istediğinizde 25.200 saygınlık puanını geri alabileceksiniz.

Ekipmanınızın üzerinde yer alan büyüleme, damgalama, bölme vb. geliştirici özellikler, geri dönüşümde alacağınız saygınlık puanı miktarını değiştirmez. Örnek vermek gerekirse; +10 bir miğfer ile +0 bir miğfer, geri dönüşüm ile size aynı miktarda saygınlık puanı kazandıracaktır.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, Cengizhan oyununu hala indirmemiş olanlar, Cengiz Han indirme bölümünden oyunumuzu indirebilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder