13 Ocak 2014 Pazartesi

Goley'de Lider Modu Kazandırıyor!

Selamlar...



Joygame'in ve Türkiye'nin en iyi MMO Futbol oyunu olan Goley, açık beta başlangıcının ardından, 2014'e bomba gibi bir giriş yaptı. Oyuncuların birbirleriyle kıyasıya yarışarak birbirinden değerli hediyelere sahip olacakları bu mod, Goley oyuncularını da oldukça heyecanlandırdı.


Bugüne kadar özenle hazırladığınız takımınız ile diğer oyuncularla yarışma zamanı geldi. Lider modu sayesinde, Türkiye'nin en iyi Goleycisi olmak için 2 hafta boyunca rakiplerinizle mücadele edecek ve birbirinden harika hediyelerin sahibi olabileceksiniz.

    a. Lider modu nedir?
Lider modu Goley’de bulunan tüm oyuncuları Lider puanları baz alınarak eşleştiren ve dereceye girenleri 2. Haftanın sonunda ödüllendiren bir oyun modudur. Eşleşmeler Lider puanları birbirine yakın olan oyuncular arasında yapılır ve dostluk maçlarındaki gibi oda ayarlarının değiştirilmesine izin verilmez. Özetle Lider modu; kendine güvenen Goleycilere  “Türkiye’nin en iyisi benim!” deme fırsatını sunar.

    b. Nasıl Giriş yapılır?
Lobi ekranında bulunan “Çoklu” maç menüsünden “Lider” sekmesine girerek “Maç Yap”a tıklanır. Birbirine yakın puanlarda rakipler eşleşir, rakiplerden hiç kimse ev sahibi veya misafir takım değildir. Tamamen Goley’in seçeceği rastgele bir stadyumda, 3 dakikalık, 3 oyuncu değişikliği ve uzatmalar olmadan oynanır. Lider modu lobisine girildiğinde 5 saniyelik bir süreçte yalnızca forma değişikliği yapılabilmektedir ve 5 saniye sonra mücadele başlar.

    c. Kazanan/Kaybeden/Berabere kalan kaç puan alır?

Goley’e giriş yaptığınız anda sistem size 1000 Lider puanı vermektedir.

Lider sıralamasında kazanmış veya kaybetmiş olduğunuz puanlar sıralamaya bir sonraki gün 06:00’da yenilenmektedir.

Not: Lider puanı ve kaybetme oranlarında ufak farklılıklar olabilir.

   d. Ceza sistemi var mıdır? Maçtan ayrılacak oyuncu ceza alır mı?
Lider modu esnasında her ne koşulda olursa olsun bir oyuncu maç esnasında oyundan çıkar ise, oyuncun Lider puanından 15 - 20 arasında puan düşülür (oyunda kalan oyuncu 20 puan kazanır) ve ilk etapta 3 dakikalık maç yapamama cezası verilir.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, mmo futbol oyunu olan Goley'e hala katılmamış olanlar varsa, online futbol oyunu indir kısmından oyunu indirerek Goley'e giriş yapabilirler.

Sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder