29 Ocak 2014 Çarşamba

Sunucu Birleştirme Prosedürleri II


Selamlar...



Geldik bu blog yazımda da birleştirme sonrasında yapılacaklara. Sorunsuz ve temiz bir birleşmenin ardından, aynı isme sahip olan oyuncular ve loncalar için yapılacak olan düzenlemeler ile ilgili detaylı bilgiler şöyle;


1- Birleşme sonrasında 3 karakteri olan hesaplarda oluşacak durumlar;
a. Hesap içerisinde bulunan en yüksek seviyeye sahip 3 karakter korunacaktır.
b. Eğer karakterleri aynı seviyedeyse, ekstra karakterler rastgele silinecektir.
c. Birleşme sonrasında karakter sayısı 3'ün üzerinde olamaz.

2- Mevcut sunucudaki karakter ve lonca adı, hedef sunucudaki adlarla aynı ise, birleşen sunucuda karakter ve lonca adının sonuna @worldid(Toros:_132 / Tibet:_131) eklenecektir.

3- Her iki sunucuda da aynı olan karakter ve lonca isimlerinin düzenlenmesiInbox - Wunderlistne ilişkin olarak;
a. Birleşen sunucuya giriş yapan oyuncu, karakter seçme ara yüzünde bulunan "Yeniden İsimlendir" butonunu kullanarak aynı olan isimleri düzeltebilecekler. Aynı olan isimlerin değiştirilmesi için sadece bir hak tanınmıştır. Bir kere bu buton kullanıldığında, bir daha ara yüzde görüntülenemeyecektir.
b. Lonca lideri karakteri ile oyuna giriş yaptıktan sonra, karakter seçme ara yüzünde "Lonca İsmini Değiştir" butonu yer alacaktır. Lonca Lider, loncasının ismini bu butona tıklayarak değiştirebilir. Aynı olan isimlerin değiştirilmesi için sadece bir hak tanınmıştır. Bir kere bu buton kullanıldığında, bir daha ara yüzde görüntülenemeyecektir.

4- Her iki sunucuda da aynı olan karakter ve lonca isimlerinin değiştirilmesi için, oyunculara 7 gün süre tanınmıştır. İsim değişiklikleri için tek hakları bulunduğundan, oyuncuların bu işlemi dikkatli bir şekilde yapmaları gerekmektedir.

5- Değiştirilen karakter ve lonca isimleri, bakımdan bir hafta sonra geçerli olacaktır.

6- Birleşmeden sonra tüm sıralama bilgileri sıfırlanacak olup, sunucu bakımı ile birlikte yeni sıralama geçerli olacaktır.

7- Tüm ülke yöneticilere(Kral, Kraliçe ve diğer yöneticiler) ait bilgiler sıfırlanacaktır. Birleşmeden bir hafta sonra ilk Kraliyet Savaşı başlayacaktır. İlk Kraliyet Savaşı, tüm savaşlarda olduğu gibi bayrak kapma etkinliği ile yapılacaktır.(En fazla bayrağı kapan lonca, o haftanın ülke yöneticisi olacaktır.)

8- Birleşmeden sonra, krallıkların ulusal sıralaması(krallar da dahil olmak üzere) sıfırlanacaktır. Birleşmenin hemen ardından ilk Kraliyet Arenası gerçekleşecektir. Belirtilen zamanda, yeni krallar ve diğer yöneticiler oluşturulacaktır. O gün yeni krallar belirlenemez ise, yeni krallar belirlenene kadar arena her gün açılacaktır.

9- Birleşmeden sonra, oyuncular banka hesaplarını yeniden aktif hale getirip banka üzerinden tüm işlemlerini gerçekleştirebilirler.

10- Birleşmeden sonra, banka hesaplarında bakiyesi olan oyuncuların paraları, çantalarına aktarılacaktır. Bu işlemden sonra banka hesabı sıfırlanacaktır.

11- Birleşmeden sonra, oyuncular arkadaş, usta ve çırak, evlilik ve lonca kayıpları yaşayabilir. Bu kayıplardan herhangi birini yaşayacak olursanız, destek ekimi bile irtibata geçiniz.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, Cengizhan 2 oyununu indirmemiş olanlar Cengiz han indir bölümünden oyunumuzu indirebilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder