5 Şubat 2014 Çarşamba

Sunucu Birleşimi Sonrasında İsim Değiştirme

Merhabalar,



Cengiz Han 2 dünyasında yer alan Tibet ve Toros sunucularının birleşimi geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Sorunsuz bir şekilde birleşimi gerçekleşen sunucularımız, oyuncularına kapılarını araladı.



Tibet ve Toros sunucusunda yer alan, aynı karakter adına ya da lonca adına sahip oyuncularımızın, birleşmenin ardından isim değiştirmeleri gerekmekte. Bu isim değiştirme işlemi, Toros sunucusundaki datanın Tibet'e aktarılmasından dolayı sadece toros sunucusundaki oyuncular için aktif edilmiş bir fonksiyondur.

Toros sunucusunda birleşmiş sunucuya giriş yapan oyuncu @toros takısını isminin yanında görecektir. Peki bu isim değiştirme işlemi nasıl yapılır geçelim detaylara...

1) Oyuna giriş arayüzünde bulunan "Karakter İsmini Değiştir" butonuna tıklamanız gerekmektedir.


















2) Bu ekrandan, karakterinizin ismini değiştirebilirsiniz.



















3) Yapmış olduğunuz değişiklikler, sisteme kaydedilmektedir. 1 hafta sonra, yapılan isim değişiklikleri geçerli olacaktır.



















İsim değişikliği yapmanız için sunucu açılış tarihinden itibaren 7 gün süreniz bulunmaktaydı. Bugün değişiklik yapmanız için son gün. :)

Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunları arasında tartışmasız en iyi olan Cengiz Han 2'yi, Cengiz Han 2 download bölümünden indirebilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder