8 Şubat 2014 Cumartesi

Kara Taht'ta Yeni Yama Heyecanı!

Selamlar...

Joygame'in bir başka MMORPG oyunları arasında olan Kara Taht, ilk birlik savaşını Türkiye'ye kazandıran oyunlarımızdan bir tanesi. Grafikleri ve oynanışıyla bambaşka bir MMORPG deneyimini bizlerle buluşturan Kara Taht, yeni yaması ile de heyecan uyandıracak gibi gözüküyor.


11 Şubat Salı günü yapılacak olan bakım çalışması ile Kara Taht'ta bir çok yenilik sizleri bekliyor olacak. Yeni Yama: Dayanışma Mekanı'nın detayları ise şöyle:

Yeni Yama ile birlikte Kara Taht’ta seviye son sınırı 50’ye ulaşacak ve yeni unvan Vikont oyuna eklenecek.


Bir önceki güncellemede oyuna dahil olan Megiddo Cehennem Geçidi Zindanı’nın üçüncü ve dördüncü katları oyunculara açılacak. Cehennem Geçidi’nin yeni koridorları Şans Kutularını bulmanız için sizleri bekliyor olacak.


Yeni zindan: Adora oyuna eklenecek. Adora Zindanı Şövalye Şefi ve üzeri ünvanlarda oyuncuların girebileceği bir zindan. Batı Kontrol Noktası’nda bulunan JinJin isimli OOK zindana ulaşmanızda sizlere yardımcı olacak.


Loncanızla birlikte girebileceğiniz Dayanışma Mekanı zindanı oyuna eklenecek. Dayanışma Mekanı, sadece lonca üyesi olan arkadaşlarınızla girebileceğiniz bir zindan. Buradaki yaratıklar lonca puanı kazanmanızda iyi bir kaynak oluşturacak.

Yeni eşya: Küçük Geliştirme Kutusu JoyPara Dükkanı’na eklenecek.


Yeniden Tanımlama OOK’ları oyuna eklenecek. Bu OOK’lar tanımladığınız bir eşyayı farklı özellikler elde etmek için yeniden tanımlamanıza olacak sağlayacak.

Bu blog yazımında sonuna gelirken MMORPG oyunu olan Kara Taht'ı bir kere de olsa denemenizi öneriyorum.

Sağlıcakla...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder