12 Eylül 2013 Perşembe

Wolfteam ve S2'yi Daha Yakından Tanıyalım

Selamlar...

Blog yazıma öncelikle Wolfteam ile başlamak istiyorum. Wolfteam, Joygame'in ve tartışmasız Türkiye'nin en iyi MMOFPS oyunlarından sadece biri. Biraz duygusal davranmak gerekirse Wolfteam tartışmasız Türkiye'nin en iyi oyunu. :)
12 Milyon kayıtlı kullanıcısı ile, Türkiye ve Mena pazarını silip süpüren bu oyun, her yaştan birçok insana da hitap etmektedir.



Oyunun temeli 2 ana karakterden oluşmaktadır. İster kurt ile oynayıp, pençelerinizi rakiplerinizin ensesine indirebilir, isterseniz ise insan tarafını seçerek korkutucu ve yüksek hasar gücüne sahip silahlarla rakiplerinizi alt edebilirsiniz.

Karakterler ve silahlar kadar, zengin harita ve oyun modu ile de Wolfteam birçok FPS severi kendine bağlamayı başarıyor. Türkiye'nin en iyi oyununa siz de katılmak istiyorsanız, MMO FPS oyunu Wolfteam'i indir kısmından bu maceraya katılabilirsiniz.
Ve geçiyoruz Türkiye'nin ikinci en büyük oyunu olan S2 Son Silah'a. Hem grafikleriyle hem de oyun içi mod ve karakterleri ile FPS dünyasına bambaşka bir soluk getiren S2 Son Silah, Türk oyuncularının ilgisini hızla toplamayı başarmış durumda. 2012 yılında Türk oyun pazarına giriş yapan  S2 Son Silah, birbirinden
farklı kostümleri, çeşit çeşit silahları, modifiye edilebilir ürünleri, taktiksel ve stratejik haritaları, bitmek bilmeyen aksiyonu ile S2 Son Silah  Online First Person Shooter oyunlarını seven ve keyif alan herkesi bekliyor.Yeni nesil  grafikler, kendinizi savaş alanında hissettiren sesler, yepyeni modlar MMOFPS  S2 Son Silah'da hayat buluyor.



Farklı bir FPS deneyimi yaşamak için siz de hemen online FPS oyunu olan S2 Son Silah'a giriş yapabilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder