19 Eylül 2013 Perşembe

[CH2] 20 Eylül: Lonca Katkısı Hediye Paketi

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyası yepyeni bir kampanya ile yine karşınızda. Bugüne kadar hemen hemen her hafta sonu sizlere uygun fiyatlarda eşyaları ve binekleri sunan Mayinna, bu hafta da birbirinden güzel içerikleri ile sizleri başkente bekliyor. Uygun fiyatlardan yararlanmak ve eşsiz bir karaktere sahip olabilmek için gerekli olan her şey Mayinna'da.

Geçelim bu hafta satışa çıkacak olan paketin detaylarına...




20 Eylül Cuma günü 00:01-23:59 saatleri arasında, başkentlerinizde bulunan Mayinna, sizlere Lonca Katkısı Hediye Paketi'ni çok uygun bir fiyattan satışa sunuyor olacak. Loncalarınız için gerekli olan lonca katkıları bu paketin içerisinde. Sınırsız bir şekilde yararlanabileceğiniz bu paketin içerisinde toplam 10 adet Lonca Katkısı Paketi yer alıyor. Paketlerden her biri ise size 100 lonca desteği sağlıyor. Toplamda satın almış olduğunuz 1 paket ile 1000 lonca desteğine sahip olabileceksiniz.

Bu hafta sonu yapılacak olan diğer kampanyaları da kaçırmamak için Cengizhan oyunu resmi Facebook sayfasını takip etmeyi unutmayın. Cengiz Han 2'yi hala indirmeyenler var ise, Cengiz han 2 oyunu indir bölümüne giriş yaparak, ücretsiz bir şekilde Cengiz Han 2'yi bilgisayarlarına kurabilirler.

Sağlıcakla. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder