5 Eylül 2013 Perşembe

[CH2] Çürük Ruh Ödüllü Blog Yarışması

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyasına gelen en son yama ile birlikte Tengri silahları hayatlarımıza giriverdi. :) Şüphesiz ki en güçlü ve en ihtişamlı silahlar Tengri silahları... Bu silahlara sahip olabilmeniz için gerekli olan materyal ise tabii ki de Çürük Ruh. :)


Gelelim bu etkinliğimiz ve "Çürük Ruh'u nasıl kazanabilirim?" sorusunun detaylarına... :)

22 Eylül tarihine kadar, belirlenmiş olan blog konularından birini seçerek, blog yazınızı yazmanız gerekmektedir. Peki bu konular neler onlara da hemen bakalım:

- 12 Efsanevi Tengri Silahı
- Savaş Arabası Onur Dükkanı(Broş Sistemi)
- Kıyafet Aktarma ve Bulut Aynası
- Cadiz ve Parma Limanı
- Nadam At Yarışı

Her blog yarışmasında olduğu gibi bu yarışmada da keyword(anahtar kelime) kullanmadan olmaz tabii ki de. :) Anahtar kelimelerinizi ve linklendirmelerinizi de düzgün bir şekilde girdikten sonra, 22 Eylül saat 23:59'a kadar blog yazılarınızı ch2etkinlik@joygame.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

23-29 Eylül tarihleri arasında, incelemiş olduğumuz blog yazılarında saptadığımız eksik noktaları sizlere mail yolu ile ileteceğiz. Sizler de eksiklerinizi tamamlayarak, bizlere 29 Eylül tarihine kadar yeniden geri dönüş yapmanız gerekecek. Nihai sonuçlar ise 30 Eylül tarihinde açıklanacak.

Birinci olan blog yazarı 20 Çürük Ruh, ikinci olan yazar 15 Çürük Ruh ve üçüncü olan blog yazarı ise 10 Çürük Ruh'un sahibi olacak. Ayrıca doğru bir şekilde katılım gösteren tüm yazarlar, 5 adet Çürük Ruh'un sahibi olacak. Unutmadan en iyi blog tasarımına sahip blog yazarı da ayrıca 100 Gümüş Pazar Parası'nın sahibi olacak.

Bu blog yazımında sonuna gelirken MMORPG oyunları arasında en iyisi olan Cengiz Han 2'yi, Cengiz han 2 download kısmından indirebilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder