5 Eylül 2013 Perşembe

Joygame Web Tabanlı Oyun Çeşitleri

Selamlar...


Joygame, daha çok client tabanlı oyunları ile gündeme gelse de, web tabanlı oyunlarda da oldukça iddialı. Şuan için 17 adet web tabanlı oyuna sahip olan Joygame, birbirinden farklı türlerdeki bu oyunlarla farkındalık yaratmaya devam ediyor.


Hep birlikte Joygame'in web tabanlı oyunlarına bir göz atalım.

LEGEND ONLINE

Türkiye'nin en iyi web tabanlı MMORPG oyunu olan Legend Online, ilk başlarda Facebook üzerinden binlerce oyuncusu ile birlikte oynanıyordu. 2013 senesinin başından itibaren ise Joygame çatısı altında yayın hayatına devam etmekte. 3 ana karakter üzerine kurulu, mistik bir dünya da ilerleyeceğiniz bu oyunu denemeden geçmeyin. :)

BATTLEFIELD HEROES
Battlefield Heroes, Electronic Arts firmasının en sevilen web tabanlı oyunlarından bir tanesi. Yine bu sene başlarından itibaren Joygame bünyesine kazandırılan güzide oyunlardan bir tanesi. :)  Battlefield Heroes dünyasında; bıçak kullanan bir tavşandan tutun, makineli tüfek taşıyan bir vampire, belinde silahını sallandıran bir korsan veya bunların bazılarının karışımına kadar, olmak istediğiniz neyse onu olabilirsiniz... Seçim sizin. :)


Lord of Ultima

Lord of Ultima da bir Electronic Arts oyunu. Sizleri Ortaçağ'da savaşın karanlık yüzü ile karşılaştıracak bu oyunda müthiş savaşlar, savaşın gidişatını değiştiren stratejiler ve tehlikeli bir dünya sizleri bekliyor. Tamamen Türkçe olarak Joygame ailesine katılan bu oyundan alacağınız keyif, benzeri web tabanlı oyunların kat kat üstünde.


Command & Conquer

Joygame'in Electronic Arts ile anlaşmasından doğan bir başka oyunla karşınızdayız. Command & Conquer dünyasında komutanlık yeteneklerinizin sınanacağı, kaynak üretimi, üs kurumu, PvP ve PvE savaşları ile sizlere bambaşka bir deneyim yaşatmaya hazır.


Bu blog yazımında sonuna gelirken browser oyunları konusunda hızla büyüyen Joygame ailesi online oyun sektörünün lideri olmak için canla başla çalışmaya devam ediyor. Bizleri takip etmeye devam edin. :)

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder