21 Eylül 2013 Cumartesi

Battle of The Immortals Kapalı Beta'da!

Selamlar...

Bu blog yazımda sizlere Joygame'in yayıncılığını yapmaya başladığı, Türkiye'nin ilk İZOMETRİK kamera açısına sahip MMORPG oyunu olan Battle of The Immortals'tan söz edeceğim. Sancılı bir sürecin sonunda tüm oyuncuların beklediği gün geldi, çattı. 18 Eylül tarihinde resmen Kapalı Beta'ya başlangıç yapan Battle of The Immortals, sevenleri tarafından da büyük bir ilgiyle karşılandı.

Genel olarak bahsetmek gerekirse, oyun içerisinde 6 sınıf yer almakta. Bu sınıfları sizlere kısaca tanıtacağım. :)

TEGIN


Tegin, özellikle fiziksel hasar üzerine yoğunlaşır. Tegin, hafif zırh giydiklerinden fiziksel hasar alır. Genellikle savaşın kalbinde konuşlanır. Pek çok Tegin yeteneği, düşmanını hız ve/veya savunma yönünden zayıflatmayı amaçlar.

BLEDAR

Tegin, özellikle fiziksel hasar üzerine yoğunlaşır. Tegin, hafif zırh giydiklerinden fiziksel hasar alır. Genellikle savaşın kalbinde konuşlanır. Pek çok Tegin yeteneği, düşmanını hız ve/veya savunma yönünden zayıflatmayı amaçlar.

MERDÜMGRİZ

Merdümgriz inançlarını bir kenara bırakıp gücünü üst seviyelere taşımış bir sınıftır. Işık büyüleri dışında karanlık büyülere de el atıp iki alanda da ustalaşmıştır. Orta seviye büyü hasarı veren Merdümgriz, büyü gücünü savunmada da kullanır. Pek çok yeteneği güçlendirme ve iyileştirme üzerinedir. Merdümgriz, ister canavarlara ister rakip oyunculara karşı olsun, her daim takımların aranılan üyesidir.

SOLBON

Solbon element büyülerini kullanarak yıkım ve kaos yaratır. Başarılı bir Solbon, düşmanıyla arasındaki mesafeyi her zaman korumalıdır. Solbon'un yetenekleri genellikle kalabalık düşman kontrolü, tuzak kurma, düşman hareketini engelleme üzerinedir. Alansal etkiye sahip sınıflardan olan Solbon, aynı anda birden fazla düşmanı alt edebilir.

THRIN


Thrin, rakiplerini zor durumda bırakmak için kendisini iyi bir şekilde eğitir. Her anlamda düşmanına zorlu anlar yaşatan Thrin, ne zaman nerede durmasını da iyi bilmelidir. Thrin yetenekleri genellikle zehir üzerinedir. Ayrıca fiziksel ve büyü hasarını harmanlayan bir takım yetenekler de kullanır. Savunması zayıf olsa da saldırı yeteneği eşsizdir.

KHAMAN

Khaman, kutlu diyarlardan güçleri çağırır ve o diyarlara fısıldar. Hedefi susturma olanağına sahip menzilli saldırıları bulunur.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, Battle of immortals oyunu içerisine dahil olmak isteyenler, boi download bölümünden oyunu indirerek, bu fantastik dünyaya giriş yapabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder