28 Eylül 2013 Cumartesi

MStar'da Dans Etmeye Hazır Mısınız?

Selamlar...


Bu blog yazımda sizlere, CJ Games tarafından geliştirilen ve Joygame tarafından Türkiye'de yayımlanan 3D MMO Dans oyunu olan MStar'ı anlatacağım.


Dünyada benzer MMO Dance oyunlarına bakıldığında, yüksek çözünürlüğe, gerçekçi grafiklere ve gelişmiş bir arayüze sahip olan MStar, dans ve müzik ile hem dans etmeyi seven hem de yeni arkadaşlıklar kurmak isteyen birçok oyuncuya kucak açıyor.

Arkadaşlarınızla dans, müzik, moda ve eğlencenin tadını çıkartmak için benzersiz bir oyun MStar.

MÜZİK

En yerli ve yabancı şarkıları bünyesinde barındıran ve her hafta güncellenen müzik içeriği ile Mstar, dans ederken sohbet edebileceğiniz ve aynı zamanda eğlenebileceğiniz bir oyun. En sevdiğiniz şarkılar birlikte hem dans edip hem de eğlencenin tadına varabilirsiniz.

DANS
İstediğiniz ya da sevdiğiniz şarkıları seçip ister tek başınıza, ister arkadaşlarınızla dansların yıldızı olabilirsiniz. İster başlangıç seviyesinde olun isterseniz profesyonel, her seviyeye uygun modları MStar'da bulabileceksiniz.

ARKADAŞLIK
MStar'da yeni arkadaşlar edinebilir ya da arkadaşlarınızla birlikte dansın ve müziğin keyfini çıkartabilirsiniz. Evinizde, ofisinizde ya da arabanızda... Nerede olmak istiyorsanız bu dünyada hiçbir sınır yok!

Bu blog yazımında sonuna gelirken dans oyunu olan MStar'a katılmak istiyorsanız, Mstar indir bölümünden sende bu renkli dünyaya adım atabilirsin.

Sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder