31 Mart 2014 Pazartesi

Kara Taht'ta Kahramanların Zamanı

Selamlar...



Türkiye'nin ilk birlik savaşı içeren MMORPG oyunu olan Kara Taht, yepyeni ve yenilenen yüzü ile karşınızda. Kara Taht'ta şimdi Kahramanların Zamanı.

Akkad Krallığı… Ethelsthan’ın halkının huzuru için kendi ruhunu 5 kadim ejderhaya hediye ettiği uçsuz bucaksız verimli topraklar… Huzur, bir zamanlar Akkad’ın diğer adıydı. Ta ki ülkeyi ikiye bölen bu taht mücadelesi başlayana kadar…

Uzak diyarların bilge yaratıkları Kaulaf Kurtları, Akkad’daki mücadelenin yönünü değiştirecek bir sırrı Akkad halkına sundu. Yenilmez bir komutan olmak isteyenler Kaulafların izini takip ederek kanlı mücadelenin gerçekleşeceği yere ulaştı: “Savaş Arenası” na..

Askerlerin saygı duyduğu, yenilmez bir komutan olmak istiyorsan önce güçlü bir savaşçı olmalısın. Bu arenadan pek çok zaferle ayrılırsan istediğini elde edeceksin.

Seçim senin: Akkad’a korku salan bu savaşı bitirmek ya da zalim planlarınla tüm halka karşında boyun eğdirmek… Tarafın her ne olursa olsun savaş arenası seni bekliyor…

Zaman Kahramanların zamanı.. Zaman senin zamanın!

Kara Taht Kahramanların Zamanı ile birlikte eklenecek içerikler ise şöyle;

-Savaş Arenası
-Kahramanlık Sıralaması
-Türk Kıyafetleri
-Köy Yağmalama Savaşları
-Kervan Yağmalama Savaşları
-Lonca Savaşları
-Üretim Sistemi
-Cehennem Geçidi Kukalcan'ın Sığınağı

Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunu olan Kara Taht'ı yepyeni içerikleri http://www.joygame.com/kara-taht/kahramanlarin-zamani/ adresinden inceleyebilirsiniz.

Sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder