24 Mart 2014 Pazartesi

Kiralama Sistemi Goley'de!

Merhabalar...



Türkiye'nin en iyi MMO Futbol oyunu olan Goley, 18 Mart tarihinde gelen yepyeni yaması ile birlikte, futbol oyunlarında eşi benzeri çok fazla bulunmayan bir özelliği sizlere sundu. "Peki nedir bu özellik?" diyenler için lafı çok fazla uzatmadan detaylara geçelim. :)


Takım Ruhu seviyesini arttırmak ve hayalindeki futbolcuya sahip olmak isteyenlerin vazgeçilmesi sistemi elbette "Kiralama Sistemi" olacak! :) Artık istediğiniz oyuncuyu bulmak için şansınıza güvenmenize gerek yok. Kiralama sistemi ile kadronuza dilediğiniz pozisyondaki oyuncu ya da oyuncuları Goley'in kart sekmesinde bulunan Kiralama bölümünden alabilir ve istediğiniz süre kadar takımınızda oynatabilirsiniz.

Kiralama sistemi içerisinde yer alan kartlar 4 seviyededir. Bunlar; Normal, Özel, Ender ve Uzman kartlardır.

Kart Seviyesi: Kiralamak istediğiniz oyuncunuzun kart seviyesini 0 – 10 seviye arasında seçebilirsiniz. Ücret her seviyede farklı olacaktır. Ayrıca oyuncunun seviyesi arttıkça, tüm pasif özelliklerine +1 eklenecektir.

Maç Sayısı: Her oyuncuyu 1, 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 maç seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Bunun için Maç Sayısı sekmesini kullanmanız yeterlidir.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, online futbol oyunu olan Goley'i hala indirmediyseniz, online futbol oyunu indir bölümünden indirebilir ve mükemmel bir futbol deneyimi ile tanışabilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder