9 Mart 2014 Pazar

Çevir, Kazan!

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyasında birbirinden farklı binekler mevcut. Bu binekler, hem oKo'larda özellikleri ile sizlere avantaj sağlıyor hem de görünüşleri ile sizleri farklı bir tarz sahibi yapıyor. İşte tam bu noktada 7, 8 ve 9 Mart tarihlerinde yaptığımız Çevir, Kazan etkinliği devreye giriyor. Hemen detaylara hızlıca geçelim. :)


7 Mart Cuma günü saat 00:01 ile 9 Mart Pazar günü 23:59 saatleri arasında, üç günün toplamında en yüksek Hanlık Parası çevirisi yapan 3 oyuncu birbirinden değerli hediyelerin sahibi oluyor.

1. Oyuncunun Kazanacak Olduğu Binek





























Bineğin tüm aktif ve pasif yetenekleri 6. seviyedir. Seviye 3 Dört Nala Koşma yeteneğine sahiptir. Ayrıca, 1000 adet Altın Rastgelelik Tılsımı ve 250 adet Parlak Elmas'ında sahibi olacaktır.

2. Oyuncunun Kazanacak Olduğu Binek


































Bineğin tüm aktif ve pasif yetenekleri 6. seviyedir. Seviye 3 Dört Nala Koşma yeteneğine sahiptir. Ayrıca, 500 adet Altın Rastgelelik Tılsımı ve 100 adet Parlak Elmas'ında sahibi olacaktır.

3. Oyuncunun Kazanacak Olduğu Binek



Bineğin tüm aktif ve pasif yetenekleri 6. seviyedir. Seviye 3 Dört Nala Koşma yeteneğine sahiptir. Ayrıca, 250 adet Altın Rastgelelik Tılsımı ve 50 adet Parlak Elmas'ında sahibi olacaktır.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, Cengizhan oyununu hala indirmemiş olanlar, Cengiz Han 2 oyunu indir bölümünden indirebilirler.

Sağlıcakla...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder