1 Mart 2014 Cumartesi

Cengiz Han 2'ye Üye Ol, 70. Seviyeye Ulaş!

Selamlar...



Bu hafta sonu yepyeni ve oldukça bonkör bir etkinliğe daha imza atmış bulunuyoruz. :) Cengiz Han 2'ye, 2 Mart Pazar günü yeni bir Joygame hesabı ile kayıt olan ve 10. seviyeye ulaşan herkes, 5 farklı eşyanın sahibi oluyor.


Peki bu eşyalar neler? Hemen açıklayayım. Öncelikle bir adet 70 seviye parşömeni kazanıyor olacaksınız. Bu parşömen ile karakterinizi anında 70. seviyeye yükseltebileceksiniz.

Bir Melek setine sahip olabilmeniz için gerekli saygınlık puanlarına ve melek ejder gözlerine sahip olacaksınız. Bu sayede tam bir Melek setine sahip olabileceksiniz.

Ee seti aldık, peki bunun büyülemesi nasıl olacak? :) Büyüleme içinde 250 adet Melek Kristali'ni de sizlere hediye ediyoruz.

Karakter 70. seviyeye ulaştı, set ve büyülemesi de tamam. Eksik olan ne peki? Tabii ki bir binek. :) Cengiz Han 2 dünyasındaki asil duruşu ve yetenekleriyle ünlü "Kar Kurdu"da sizleri bekliyor olacak. :)

Her şey tamam gibi duruyor. Aa bir dakika! Son olarak 1 Altın Moğol Parası'nı da sizlere hediye ediyoruz. Herhalde bir karakter için gerekli her şeye bu Pazar günü sahip olabileceksiniz. :)

Kafanızda oluşan bir başka soru da herhalde hediyelerin 10. seviyeye ulaştıktan hemen sonra gelip gelmediği olacak. Hediyeler 3 iş günü içerisinde sizlere iletilecek. Bu fırsatı kaçırmayın ve hemen yeni bir Joygame hesabı ile yeni bir karakter oluşturun. :)

Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunları arasında tartışmasız en iyisi olan Cengiz Han 2'yi, Cengiz Han 2 download bölümünden indirebilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder