7 Nisan 2014 Pazartesi

Türk ve Pers Devleti

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyası, 4 büyük devletten oluşmaktadır. Bunlar, Türk, Pers, Rus ve Moğol'dur. Bu blog yazımda sizlere Türk ve Pers devletinden kısaca söz edeceğim. :)

Türk Devleti





















Türk(Türük) kelimesi anlam olarak kaynaklara göre “türemek, miğfer, güçlü kuvvetli” olarak verilmektedir.Cengiz Han döneminde Türk'ler, mecburi göçe sürüklenmişlerdir. Doğdukları topraklara geri dönmek adına yeni oluşum içine girmişlerdir. Sizde Türk Irkı'nı seçerek bu ordunun bir parçası olabilir hatta daha büyük galibiyetlere sahip olabilir, Türk Irkı'na krallık yapabilirsiniz.

Pers Devleti



















M.Ö. 3000'li yıllardan bu yana aynı coğrafyada ikamet etmektedirler. Aynı topraklarda, bir çok devlet kurmuşlardır. Çok zengin topraklarda farklı isimlerle binlerce yıl hüküm sürmüşlerdir. Harzemşah Hanedanı Alaaddin Muhammed'in en büyük hayali, Çin'i elegeçirmekti. Fakat Moğollar Çin'i elegeçirmişlerdi. Bu dönem içerisinde Harzemşah Hanedanın Cengiz Han'ı kışkırtma çabaları sonunda amacına ulaşmıştır.Artık intikam vakti gelmiştir. Sizler de birer pers askeri olabilirsin. Ordularınızı güçlendirerek, Pers Kralı bile olabilirsiniz.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunları arasında tartışmasız en iyisi olan Cengiz Han 2'yi, Cengiz Han 2 download bölümünden indirebilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder