26 Nisan 2014 Cumartesi

Ling Bao'nun Sınavı

Selamlar...














Bölge İmhası Görevi ile birlikte bir yeni görev daha Cengiz Han 2 oyuncuları için yeni yama ile oyunumuza gelecek. Görevin içeriği Bölge İmhası ile neredeyse aynı. Bölge İmhası görevi ile aynı anda alarak, görevlerinizi tamamlayabilirsiniz.


Görevin detayları;

10 Nisan ile 30 Nisan arası her gün 20:00 ile 23:59 saatleri arasında sınırsız bir şekilde yapacaksınız. Görev 3 etaptan oluşuyor.

1. Etap

Görevi Ling Bao’dan 1 Gümüş HP/PP karşılığında alıyorsunuz. Görevi bitirmek için seviyenize 5 Svy yakın yaratık öldürmeniz yeterli. Görevi bitirdiğinizde 5 Moğol Parası kazanacaksınız. Görevi bitirmek için seviyenize yakın 50 canavar öldürmeniz gerek.

2. Etap

1. Etabı bitirdiğiniz için 2. Etap görevini almaya hak kazanacaksınız. 2. Etap görevini almak için 2 Gümüş HP/PP vererek yeni görevi alacaksınız. Görevi bitirdikten sonra 10 gümüş MP kazanacaksınız. Görevi bitirmek için seviyenize yakın 75 canavar öldürmeniz gerek.

3. Etap

Bu etap karşılığında bir ödeme yapmıyorsunuz. Bu görev hediye paketi kazanabileceğiniz son etap. Son etap olduğu için seviyenize yakın 100 yaratık öldüreceksiniz. Görevi bitirdikten sonra Ling Bao’ya gidiyorsunuz. Ling Bao 3 etabı başarı ile bitirdiğiniz için ve 3 Gümüş HP/PP harcadığınız için size 5 gümüş ve daha yüksek fiyata ait eşyalardan birini rastgele size hediye edecektir.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, Cengizhan'ı indirmek isteyenler Cengiz han indirme bölümünden oyunumuzu indirebilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder