7 Nisan 2014 Pazartesi

Rus ve Moğol Devleti

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyası, 4 büyük devletten oluşmaktadır. Bunlar, Türk, Pers, Rus ve Moğol'dur. Bu blog yazımda sizlere Rus ve Moğol devletinden kısaca söz edeceğim. :)

Rus Devleti





















Rusların M.S 864'den beri süre gelen hükmü, 12. yüzyılda Moğolların istilası ile sona ermiştir. Cengiz Han, şimdiki Rusya'nın bulunduğu bölgeyi Avrupa'ya açılmak için en uygun geçit olarak görmekteydi. Ayrıca rus askerlerin savaş uzmanlıklarından yararlanmak, Moğol İmparatorluğu'nun ordusu için oldukça yararlı olmuştur. Ruslar eski güçlerini kazandı! Artık kendi hükümdarlıklarını kurmak istiyorlar. Siz Rus'lar için bir önder olabilirsiniz!

Moğol Devleti




















Moğollar, Avrupa'ya en acımasız meydan okumayı gerçekleştirmiştir. Moğollar, o dönem içerisinde günümüz ülkelerinden Çin, Moğolistan, Kore, Rusya, Ukrayna, İran, Azerbaycan, Ermenistan, Gürcistan, Irak, Türkiye, Kazakistan, Kırgızistan, Özbekistan, Pakistan, Macaristan, Polonya, Tacikistan, Afganistan, Türkmenistan, Moldova ve Kuveyt'in neredeyse tamamını ele geçirmiştir. Moğol Irkı, artık sadece Hükümdarlıklarını yükseltmek için savaşacaklar. Sizler Moğol Kralı olabilir, Cengiz Han'ın hüküm sürdüğü topraklara hükmedebilirsiniz.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, Cengizhan'ı henüz indirmemiş olanlar, Cengiz han indirme bölümünden oyunumuzu indirebilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder