17 Ağustos 2013 Cumartesi

[CH2] Nakit Mağaza'da Yapılan Değişiklikler

Selamlar...



Tüm Cengiz Han 2 severler, yani sizler... Bizim var olma nedenlerimiz... Oyuncularımız... :) Cengiz Han 2 oyunu gün geçtikçe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu gelişim ve büyüme sürecinde sizlerin oyun içerisinde daha çok aktif olabileceğiniz ve karakterlerinizin gelişimi için yararlanabileceğiniz birçok fırsatı ve imkanı sizlere sunmaya hazırlanıyoruz. Bu blog yazımda da bunlardan birkaçından söz edeceğim. Geçelim detaylara... :)


Geçtiğimiz günlerde gelen en son yama ile birlikte, Cengiz Han 2 Nakit Mağazası içerisinde çeşitli indirimler yapıldı. Bunlarla da kalınmadı, Mayinna'nın size çok özel günlerde sunduğu şans paketlerinin bazıları Nakit Mağaza'ya kalıcı olarak eklendi.

Günlük tüketim ürünleri üzerinde yapılan fiyat değişiklikleri sizlerin oKo(PvP) sırasında ihtiyaç duyduğunuz eşyalar içerisinden seçilmişlerdir.

Aşağıda yer alan eşyaların fiyatlarında indirime gidilmiştir:















Nakit Mağaza'ya yeni eklenen eşyalar aşağıda yer almaktadır:






Ayrıca Nakit Mağaza'da yeni bir kategori oluşturuldu ve bu kategori içerisine Cengiz Han 2 dünyasında yer alan bazı şans paketleri eklendi. O paketlerin isimleri ve fiyatları da aşağıda yer almaktadır. 





























Böylece bu blog yazımın da sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengizhan oyununa hala katılmamış olanlar da, Cengiz han 2 oyunu indir bölümünden aramıza katılabilirler. :)

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder