23 Ağustos 2013 Cuma

[CH2] 23, 24 ve 25 Ağustos Tecrübe Puanı Etkinliği

Selamlar...

Cengiz Han 2 ekibi olarak bir başka etkinlikle daha karşınızdayız. Şüphesiz ki Cengiz Han 2 oyuncuları için Tecrübe Puanı vazgeçilmezler arasında. Bu hafta Mayinna'nın sizler için çok güzel bir paketi satışa çıkartacağını duyduğumuzda, sizlere bu paket ile birlikte daha fazla Tecrübe Puanı kazandırabilme fikrinde hem fikir olduk. :)



Kısaca sizlere Mayinna'nın bu hafta hangi kampanyayı sizler için yaptığını anlatıp, ardından hangi gün ve saatlerde Tecrübe Puanı etkinliğinin olduğunu anlatacağım. :)

Mayinna 24 ve 25 Ağustos tarihlerinde "Efsanevi Tecrübe Paketi" adı altında bir paketi satışa çıkartıyor. "Nedir bu paket?" dediğinizi duyar gibiyim. :) Bu paket sizlerin Tecrübe Puanı kazanımlarınızı en yüksek seviyeye çekmek için gerekli olan tüm materyalleri kapsıyor. "Uzatma Rinion. Ne bu materyaller, anlat." diyenler var sanki. :) Sakin olalım hemen anlatıyorum. :)

"Efsanevi Tecrübe Paketi" içerisinde yer alan eşyalar sizlerin bu hafta sonu yapılacak olan Tecrübe Puanı etkinliği ile daha fazla TP kazanmanızı sağlayacak. Bu paketin içerikleri ise şöyle:

1 adet İmparatorluk Hükmü
7 adet Üçgüç Nişanı
5 adet Altın Ejder Mührü
10 adet Tarım Çimi
1 adet Festival Rozeti(14 Günlük)
1 adet Tecrübe Kıyafeti(14 Günlük)

Paketten söz ettik. Gelelim etkinliğe. :) 23 Ağustos tarihinden başlayarak, 25 Ağustos tarihine kadar artarak TP etkinliği devam edecek. 23 Ağustos saat 11:00'de %50, 24 Ağustos saat 11:00'de %75 ve 25 Ağustos' saat 11:00'de %100 Tecrübe Puanı etkinliği sizlerle olacak.

Bu hafta sonunu daha da kazançlı geçirmek için önce Cengiz Han 2'ye girip, ardından Mayinna'yı ziyaret edin. :)

Bu blog yazımında sonuna gelirken, Cengizhan oyununa henüz başlamamış, "Ne bu Cengiz Han?" diyenlerin de Cengiz han yükle adresinden oyunumuzu indirerek aramıza katılmalarını bekliyorum. :)

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder