5 Ağustos 2013 Pazartesi

[CH2] Goley Joygame'de!

Selamlar...


Türkiye'nin en büyük oyun firmalarından biri olan Joygame, bu defa tarzının dışına çıktı ve ilk defa bir MMO futbol oyununu bünyesine kazandırdı. Lokalizasyon çalışmalarının hali hazırda devam ettiği bu muhteşem oyun, Türkiye'de fark yaratacak cinsten. :)


Oyun şuan Alpha sürümünde. Ve açık konuşmak gerekirse, Joygame ofisini ilk defa bir oyuna bu kadar sahip çıkarken gördüm. Son 2 aydır herkesin ağzında "Goley" kelimesi...

Oynanabilirliği mükemmel ve tamamen bir oyuncu dostu kontrollere sahip bu oyun, ses getirecek bir fark yaratacak. Klasik futbol oyunlarının hepsini geçebilecek nitelikte olan bir oyun olduğunu düşünüyorum. Küçük boyları ve kocaman kafaları ile Goley futbolcuları hem anime severleri mutlu edecek hem de futbolseverleri...

Geçtiğimiz günlerde tanıtım videosunun da yayınlandığı bu muhteşem oyun, tüm oyun severleri, sonbaharda kucaklamaya hazırlanıyor.

Tanıtım videosunu da buradan izleyebilirsiniz http://youtu.be/VVpVQddq3uw

Goley gibi muhteşem bir oyundan bahsetsekte, Cengiz Han 2'yi de unutmamak gerekiyor. :) Cengizhan oyununa henüz dahil olamamış olanlar var ise cengiz han yükle ile aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder