23 Ağustos 2013 Cuma

[CH2] Mayinna: Efsanevi Tecrübe Paketi

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyasının en eli açık ve en güzel OOK'sı olan Mayinna, bu hafta da bizlere birbirinden güzel kampanyalarla merhaba dedi. Karakterlerinizin ve bineklerinizin daha iyi seviyelere çıkabilmesi adına yapmış olduğu kampanyalar en azından bir göz atmaya değer. :) Hemen geçelim detaylara...




24 ve 25 Ağustos tarihlerinde Mayinna'dan satışa çıkacak olan "Efsanevi Tecrübe Paketi" hem içeriğiyle hem de uygun fiyatı ile göz dolduruyor. Hafta sonu, tecrübe kazanımınızı kat ve kat arttıracak olan bu pakete Cumartesi ve Pazar günü 1'er defa olmak üzere, toplamda 2 adet sahip olabiliyorsunuz.

Gelelim paket içeriklerine:

1 adet İmparatorluk Hükmü
7 adet Üçgüç Nişanı
5 adet Altın Ejder Mührü
10 adet Tarım Çimi
1 adet Festival Rozeti(14 Günlük)
1 adet Tecrübe Kıyafeti(14 Günlük)

Bu "Efsanevi Tecrübe Paketi"nde kampanya yapıp da, efsanevi bir de Tecrübe Puanı etkinliği yapmamak olur mu? Elbette ki olmaz. :)


23 Ağustos tarihinden başlayarak, 25 Ağustos tarihine kadar artarak devam edecek Tecrübe Puanı etkinliğini de kaçırmayın. 23 Ağustos'ta %50, 24 Ağustos'ta %75 ve 25 Ağustos'ta %100 Tecrübe Puanı etkinliği sizlerle olacak.

Bu blog yazımın da sonuna gelirken MMORPG oyunları arasında en iyisi olan Cengiz Han 2'yi henüz indirmemiş olanların da Cengiz han 2 download kısmından indirerek aramıza katılmalarını bekliyorum. :)

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder