17 Ağustos 2013 Cumartesi

[CH2] 16 Ağustos Mayinna Kampanyası

Selamlar...

Cengiz Han 2 oyunu içerisinde bulunana birçok oyuncumuz, Mayinna'yı ve onun nimetlerini çok iyi bilirler. :) Cengiz Han 2'nin en eli açık OOK'sı olan Mayinna, bundan böyle tüm hafta sonları sizlere inanılmaz fırsatlarla birbirinden güzel kampanyaları sunmaya devam edecek.
Mayinna'yı Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri ziyaret etmeyi unutmayın. Genel bir girizgah yaptıktan sonra gelelim kampanyanın detaylarına. :)

16 Ağustos tarihinde Mayinna sizler için "Mavi Pus Ateştaşı Paketi"ni satışa çıkarttı. Mavi Pus Ateştaşı, ekipmanlarınızın üzerinde yer alan mavi özellikleri değiştirmenize, daha güçlü ve daha sağlam ekipmanlar elde etmenizi sağlıyor.

Daha önce Nakit Mağaza üzerinden satışa sunulan Mavi Pus Ateştaşı, geçtiğimiz aylarda oyun içerisindeki dengelerin sağlanması ve oyuna yeni eklenen sistemlerin kullanılabilirliğini arttırmak amacıyla kaldırılmıştı.

Size ufak bir sır daha... Mavi Pus Ateştaşı Paketi'ne 16 Ağustos tarihinde sahip olamayanlar üzülmesin. :) Oyuna en son yama ile birlikte eklenen Gizli Tüccar, Mavi Pus Ateştaşı Paketi'ni satıyor. Benden söylemesi. :)

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Bir sonra ki blog yazımda görüşünceye dek, Cengizhan oyununu henüz indirmemiş olanların da Cengiz han indirme kısmından oyunu indirerek aramıza katılmalarını bekliyorum.

Sağlıcakla... :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder