6 Temmuz 2013 Cumartesi

Rinion'ın Favori Kıyafeti ve Deseni

Selamlar arkadaşlar...

Başka bir blog yazımla daha sizlerle birlikteyim. Bu blog yazımda sizlere, oyun içerisine en son yama ile birlikte gelen ve benim en çok tercih ettiğim kıyafetten söz edeceğim. Ayrıca yine en son yama ile Cengiz Han 2 dünyasına giriş yapan, dermatoglifik desenden söz edeceğim.




Cengiz Han 2 içerisinde en çok tercih ettiğim kıyafet "Zor Zaman Gülleri". Hem görünüşü ile hem de farklı duruş ve tasarımı ile bence mükemmel bir kıyafet. Bu kıyafete Nakit Mağaza'da "Yeni Kıyafetler" sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Böyle güzel bir kıyafete, özellik eklemeden kullanmak tabii ki olmaz. :) Bu kısımda ise devreye, dermatoglifik desenler giriyor. Bu desenler ile birlikte, kıyafetlerinize istediğiniz özellikleri ekleyebiliyorsunuz.


Dermatoglifik desenlere de yine Nakit Mağaza içerisinden sahip olabilirsiniz. Ben bir Okçu sınıfı ile oyun içerisinde yer aldığım için, Kritik Vuruş ve YP veren bir dermatoglifik desen tercih ettim. Bu desen ile birlikte Yaylım Ateşi adlı yeteneğimde daha fazla kritik hasar verme şansı elde edebilirim.


Satın almış olduğum kıyafete, yine aldığım deseni işleyebilmek için, başkentlerde ya da Pekin Şehir Merkezi'nde yer alan Muhteşem Usta'yı ziyaret etmek gerekiyor. Muhteşem Usta'ya giderek, Kıyafet İşlemesi sekmesinden kıyafetimize deseni işleyebiliriz.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2'ye hala katılmamış olanları da aramıza görmek istiyoruz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder