27 Temmuz 2013 Cumartesi

[CH2] Ramazan Sikkesi Etkinliği

Selamlar...



11 Ay'ın Sultanı Ramazan, MMORPG'lerin Sultanı Cengiz Han 2'de kutlanmaya devam ediliyor. Birbirinden güzel ve kazançlı etkinliklere sahne olan Cengiz Han 2 dünyası, Cengiz Han'a gönül vermiş bir çok oyuncu tarafından her gün merakla takip ediliyor.


Bu blog yazımın konusuna gelecek olursak, geçtiğimiz sene Ramazan ayında da sizlerin içerisinde bulunduğu bir etkinlikten söz edeceğim. Blog yazımın başlığından da anlaşılacağı gibi, Ramazan Sikkesi Etkinliği.

22 Temmuz - 7 Ağustos tarihleri arasında, seviye 40 ve üstü tüm oyuncularımız Ramazan Sikkesi etkinliğine katılabilecekler. Bu etkinlik ile alakalı hiç bir bilgisi olmayan oyuncularımız muhtemelen bu etkinliğin ne olduğunu merak edeceklerdir. Hemen anlatalım. :)


Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan ve 19:30-00:00 saatleri arasında gerçekleşen, "Arkadaşlık Oyunu", "Yeni Demir Adam Müsakabası", "Bilmece Oyuncuları" görevlerini yerine getirerek Ramazan'a özel Ramazan sikkeleri kazanabileceksiniz.

Blog yazımın sonuna gelirken Cengizhan oyunu içerisinde hala bulunmayan oyuncularımız, cengiz han 2 oyunu indir kısmından indirerek aramıza katılabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder