27 Temmuz 2013 Cumartesi

[CH2] Cengiz Han'ın Ganimetleri

Selamlar...


Cengiz Han 2 ekibi olarak Ramazan ayı boyunca hız verdiğimiz etkinlik ve kampanyalarımızın bir yenisini geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirdik. Cengiz Han 2 içerisinde yer alan bir çok oyuncumuzun katılım göstermiş olduğu bu kampanya, oyuncularımız açısından oldukça kazançlı geçti.


Kampanyaya katılım gösteren tüm oyuncularımızın hediyeleri de geçtiğimiz Cuma günü gönderildi. Büyük beğeni toplayan bu kampanya ve buna benzer kampanyalarımız ile yine siz değerli oyuncularımızla buluşmaya ve sizlere kazançlı günler yaşatmaya devam edeceğiz.

Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirmiş olduğumuz kampanyanın detaylarına bakacak olursak;

24 Temmuz Çarşamba günü;

18:00-20:00 saatleri arasında "Hanlık Parası" ile Nakit Mağaza'dan(J) 1 adet Meyve Suyu(Normal) alana 1 adet Satürn Kristali HEDİYE!

20:00-22:00 saatleri arasında "Hanlık Parası" ile Nakit Mağaza'dan(J) 1 adet Svy.1 Kraliyet Mitrili alana 1 adet Svy.1 Kraliyet Mitrili HEDİYE!

22:00-00:00 saatleri arasında "Hanlık Parası" ile Nakit Mağaza'dan(J) 1 adet Süper Cevher Dönüştürme Parçası alana 1 adet Süper Cevher Dönüştürme Parçası HEDİYE!

Geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleşen bu kampanyadaki tüm içeriklere oyuncularımız sınırsız bir şekilde sahip olabildiler.

Bu blog yazımında sonuna gelirken Cengizhan oyununu hala indirmemiş olanlar varsa, Cengiz han yükle ile aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder