20 Temmuz 2013 Cumartesi

[CH2] Savaş Arabası Onur Dükkanı (Broş Sistemi)

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyasında uzunca bir süredir beklenilen yegane eşyalardan sadece biri o. Aslında bu blog yazısını okuduğunuza göre, bunun ne olduğunu da tahmin edebiliyor olmalısınız. :)
Cengiz Han 2 oyuncuları tarafından merakla beklenilen broşlar, geçtiğimiz günlerde gelen yama ile birlikte hayatımıza giriş yaptı. Broşların meraklıları çoktan Savaş Arabası Onur Dükkanı'nın önünü doldurdu. :)

Savaş Arabası Onur Dükkanı'nın güzeller güzeli OOK'sı sizleri hem başkentlerinizde hem de Pekin Şehir Merkezi'nde yer alan Savaş Arabası Atölyesi'nde bekliyor. Bu güzel OOK'ya giderek siz de Savaş Arabası Onur Puanlarınız karşılığında bir broş sahibi olabilirsiniz.

Karakterlerinize fark katacak bu broşlara sahip olan oyuncular, rakiplerine elbette ki üstünlük sağlayacak. İşte o broşlar sizlerle...























Birbirinden güzel broşlara sahip olabilmek için ihtiyacınız olan şeyin, Savaş Arabası Onur Puanı olduğunu yukarıda da belirtmiştim. Bu puanlara da Sha Şehri içerisinde rakiplerinizi savaş arabalarınız ile öldürdüğünüzde sahip olabileceksiniz.

Bu broşlar üzerinde normal ekipmanlarda olduğu gibi damgalama, büyüleme, mor özellik ekleme, bölme açma ve cevher işleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Sizlere güzel bir broş örneği de geliyor. :)


Cengizhan oyunu içerisinde henüz bulunmayan oyuncularımız Cengiz han yükle kısmından oyunu indirerek aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder