19 Temmuz 2013 Cuma

[CH2] Ramazan Ayı Etkinlik Takvimi

Selamlar...



Cengiz Han 2 etkinlikleri hiç hız kesmeden devam ediyor. 11 ayın sultanı ramazan, MMORPG’lerin sultanı Cengiz Han 2’de çok kazandıracak. Ramazan etkinliğimizde çok eğlenecek çok kazanacaksınız.


Ramazanın en büyük güzelliklerinden biri kuşkusuz insanları bir araya getirmesidir. Birlikte sofraya oturan birlikte vakit geçiren arkadaşlar, aileler arasında bağlar kuvvetlenir, neşe ve eğlence paylaşarak artar. İnsanları bir araya getiren ramazan Cengiz Han 2’nin cesur savaşçılarını da bir araya getiriyor.

Şimdi omuz omuza savaştığınız dostlarınızla birlikte ramazanın güzelliklerini yaşama vakti. Savaşa biraz ara ver cesur savaşçı. Unutma ki seni zafere götürecek olan, dostların olacaktır. Şimdi bütün dostlarına haber ver; çünkü hep birlikte Cengiz Han 2 ramazan coşkusunu paylaşmanın zamanı geldi.

Tüm Ramazan boyunca, sizleri birbirinden güzel etkinliklerle selamlıyoruz. İşte bu haftanın etkinlik takvimi sizlerle:




















Önümüzdeki haftalarda yapılacak etkinlikler ve ramazan ayı etkinlik takvimi için Facebook sayfamızı ve forumlarımızı takipte kalabilirsiniz.

Cengizhan oyununu hala indirmemiş olanlar var ise, cengiz han indirme bölümünden oyunu indirerek bir an önce aramıza katılabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder