27 Ocak 2013 Pazar

World Of Battles'ta Kontrol Puanı

Merhaba arkadaşlar. Bir başka blog yazımla daha sizlerle birlikteyim. Bu blog yazımda sizlere World of Battles'ta yer alan "Kontrol Puanı" olayını anlatacağım.



Kısaca bir bilgi vermek gerekirse, kontrol puanı sizlerin Dünya Haritası üzerindeki topraklarda sahip olduğunuz payın maç başına artmasını sağlamaktadır.




Oyun içerisinde "Tanrıların Lütfu" olarak nitelendirilen bu özellik, sizlerin toprak sahibi olmak için yaptığınız her savaşta kazandığınız zaferlerin mimarı olacaktır.


Normalde bir bölgeye saldırdığınızda kazanacağınız Kontrol Puanı miktarı 10'dur. Bu kontrol puanı ise size, saldırmış olduğunuz bölge de hakimiyet kurma oranınızı verir. Yani bir karşılaşmadan zaferle ayrıldığınızda kazanmış olduğunuz "10 Kontrol Puanı" bölgede sizin klanınız adına bir konum kazandıracaktır.

Her zafer de kazanmış olduğunuz bu kontrol puanlarını arttırabilmek için ise devreye giren sistem "Tanrıların Lütfu" oluyor. Bu sistemde 3 farklı kademe mevcut. Bunlar;




Dünya Haritası'nda toprak sahibi olmak için yaptığınız savaşlarda kazanacağınız 5 zafer için size, normal gelen kontrol puanının %50 fazlasını sağlamaktadır. Bunun için ise sizden 50 Cevher istemektedir.








Dünya Haritası'nda toprak sahibi olmak için yaptığınız savaşlarda kazanacağınız 5 zafer için size, normal gelen kontrol puanının %100 fazlasını sağlamaktadır. Bunun için ise sizden 125 Cevher istemektedir.








Dünya Haritası'nda toprak sahibi olmak için yaptığınız savaşlarda kazanacağınız 5 zafer için size, normal gelen kontrol puanının %150 fazlasını sağlamaktadır. Bunun için ise sizden 200 Cevher istemektedir.






Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Siz değerli oyuncularımızdan world of battles indirmeyenleri de bir an önce bu serüvene bekliyorum. World of battles oyununa gerçek anlamda bağımlı kalacaksınız.WOB Orta Çağ'ın Çöküşü'nün her gün biraz daha ileri gitmesini sağlayan siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederim. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder