19 Ocak 2013 Cumartesi

WOB'da Özel Sancak & Özel Yüz Eklemek

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir sizlerden gelen mesajlarda özel sancak seçimi konusunda sıkıntı yaşadığınızı gözlemledim. Bu blog yazımda da sizlere World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'nde Özel Sancak ve Özel Avatar (Özel Yüz) seçiminden bahsedeceğim.





Aşağıda anlattıklarımın aynısını Özel Avatar (Özel Yüz) değiştirmek için de uygulayabilirsiniz.

Öncelikle oyun arayüzümüzün sol tarafında yer alan ve özel sancağımızın bulunduğu kısıma tıklıyoruz.


Bu butona tıkladıktan sonra aşağıdaki ekran karşımıza gelmektedir.



Karşınıza çıkan bu arayüzde "Özel Resmi İçeri Aktar" kısmına tıklayarak yeni bir arayüze geçiş yapıyorsunuz. Eğer bu kısımda daha önce bir Özel Sancak eklediyseniz onları da görebiliyorsunuz. 


Bu arayüzde "Özel Resim İçin Gözat" kısmına tıkladığımızda bilgisayarınızda bir klasör açılacaktır. Buraya koymak istediğiniz özel sancaklarınızı klasörün içerisine atarak oyuna entegre edilmesini sağlayacaksınız.


Özel sancak resminizi klasörün içerisine atarak tekrar oyuna geri dönüyorsunuz. Oyun içerisinde aşağıda gösterildiği gibi yenileme tuşuna basarak, eklemiş olduğunuz sancağı oyun içerisine entegre etmiş oluyorsunuz.


Yenileme işlemini yaptıktan sonra da "Tamam" tuşuna basarak, size özel sancağınızı oyun içerisinde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Siz değerli oyuncularımızdan world of battles indirmeyenleri de bir an önce bu serüvene bekliyorum. World of battles oyununa gerçek anlamda bağımlı kalacaksınız.WOB Orta Çağ'ın Çöküşü'nün her gün biraz daha ileri gitmesini sağlayan siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederim. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder