5 Ocak 2013 Cumartesi

Cengiz Han 2'de 2012...

Merhaba arkadaşlar. Cengiz Han 2'de 2012 yılı boyunca siz değerli oyuncularımızla neler yaşadık onlara ufak bir geri dönüş yapacağız. :)



Cengiz Han 2 kapalı beta sürecini tamamladıktan sonra, 4 Şubat tarihi itibari ile siz değerli oyuncularımızla açık beta da tekrar buluştu. Çok yoğun bir ilgiye sahip olan kapalı beta sürecimiz, aynı yoğun ilgiyi açık betada da sizlerden gördü.




Mart ayının başlarında Cengiz Han 2 ekibi sizlere yepyeni bir sistemle merhaba dedi. Bu sistem tabi ki de "Irk Değiştirme"... Bulunduğu ırktan memnun olmayan ya da arkadaşlarının bulunduğu ırka geçmek isteyen oyuncularımız için, o süreçte böyle bir yenilik gerçekten göz doldurmuştu.


Tarihler 30 Mart'ı gösterdiğinde, Cengiz Han 2 Facebook sayfası değerli oyuncularımızın desteği ile birlikte tam 40.000 üyeye ulaştı. Güncel haberlerimizin, duyurularımızın, etkinlik ve kampanyalarımızın yer aldığı Facebook sayfamız, oyuncularımızın beğenileri ile açık beta sürecinin başlamasından itibaren 1 ay içerisinde 40.000 üyeye ulaşmış oldu.





Özel günlerde yaptığı etkinliklerle istikrarın simgesi olan Cengiz Han 2 ekibi, tarihler 23 Nisan'ı gösterdiğinde de yaptığı havai fişek etkinliği ile birlikte oyuncularımızı hediye yağmuruna tuttu.


25 Mayıs 2012'ye gelindiğinde, oyuncularımızın beğenileri bir kat daha arttığını net olarak görebilmiştik. Cengiz Han 2 resmi Facebook sayfamız 45.000 üye ile sürekli artan oyuncu kitlesiyle istikrarlı bir yükseliş gösterdi.


5 Temmuz 2012, Cengiz Han 2 dünyası için yeni bir başlangıç anlamına gelmektedir. Bu aynı zamanda bir çok oyuncumuzun ve aramıza yeni katılacak olan oyuncularımız için güzel bir başlangıç oldu. Cengiz Han 2 yeni bir sunucuya kavuştu. "Toros" sunucusu açıldı.



Toros sunucusunun açılışının ardından ilk ülke krallarına Hükümdar yüzükleri hediye edildi. Toros sunucusunun ilk kralları SpoNk, AGUM, qardiyan ve QuantuM olmuştu. Kendilerine özel yapım olan bu eşsiz yüzükler hediye edildi.


Haziran ayında gerçekleşen Dünya Kupası'nı da boş geçmeyen Cengiz Han 2 ekibi, yaptığı etkinlikler ile sizleri tecrübe puanına doyurdu.














Eylül ayının sonlarına doğru GameX tarafından açılan ankette siz değerli oyuncularımızın oyları ile birlikte ödüllere doyduk. Sizleri de unutmadık, çeşitli ödüller ve etkinliklerle birlikte teşekkür etmeyi unutmadık.

Ekim ayının ilk haftasın da her sene gerçekleşen GameX fuarında yine sizlerle buluştuk. Büyük bir ilgi odağı haline gelen Joygame, GameX fuarında da hatırı sayılır miktarda oyunları ve kapladığı alan bakımından da bir çok oyun şirketini her zaman ki gibi gölge de bırakmayı başardı.
























Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı'nıda boş geçmedik. Arefe gününden itibaren başlayarak sizlere %100'e kadar ulaşan tecrübe etkinliği ile bayramınızı şenlendirdik.


2012'nin son dönemlerinde ise CH2'nin Arap Yarımadasında olan oylama da sizlerin verdiğiniz oyların bizlere yeni ödüller kazandıracağını umuyoruz. Biz de sizlere, bizlere duymuş olduğunuz güven karşılığında çeşitli hediyeler gönderdik.






















Yine son zamanlarda oyuna hareketlilik kazandıran bir başka etkinlik ile karşınıza çıktık. Bu etkinlik şehir savaşlarıydı. Bu etkinlik ile 4 ırk birbirleriyle amansız bir mücadele içine girdi. Eminim hepiniz bu etkinlikten gerçekten keyif alıyorsunuzdur.






































Aralık ayının ortalarında Cengiz Han 2  Facebook sayfası 100.000 üyeye ulaştı ve bizde bunun şerefine bir tecrübe etkinliği ile sizlere teşekkür ettik.

















Yeni yıla yaklaştığımız son günlerde ise sürpriz bir bilet etkinliği ile sizlerin karşısına geldik. Yoğun bir ilgi toplayan bu etkinlik milli piyango mantığı ile işledi ve bir çok oyuncumuz bu etkinliğimiz ile değerli eşyalara ve oyun parasına sahip oldu.


Koca bir sene Cengiz Han 2'de özetle böyle geçti. :) Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengizhan oyunu ile birlikte sizler de mmorpg keyfini tam anlamıyla alıyorsunuzdur umarım. Cengizhan oyunu indirmeyen kalmasın. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder