15 Aralık 2012 Cumartesi

WOB Orta Çağ'ın Çöküşü - Vahşiler

Merhaba arkadaşlar. World Of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü, sizlere söz verdiğimiz gibi 12.12.2012'de açıldı. Yoğun bir beğeni ve ilgi toplayan yeni oyunumuz, başarılı bir grafikle yükselmeye devam ediyor. 




World Of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'ndeki ilk blog yazıma başlamış bulunuyorum. Bu blog yazımda sizlere Vahşiler tarafında yer alan ırklar hakkında bilgi vereceğim.

VAHŞİLER



Vahşiler, genel olarak daha yabani bir taraf konumundadır. Vahşiler tarafında 3 farklı ırk yer almaktadır. Bunlar;
  • Barbarlar
  • Amazonlar
  • Yaban Ahali

Barbarlar






Şüphesiz ki, Vahşiler tarafında yer alan en vahşi ve korkusuz ırk Barbarlardır.

Yabanıl ve son derece özgür olan bu ırk, ihtiyaç duydukları herşeyi Elflerden ve insanlardan temin ederler. Acıma duyguları yoktur. İçlerinde sürekli filizlenen bir nefret tohumu vardır. Düşmanlarının adeta korkulu rüyası haline gelen bu ırk, vahşi hayatın temsilcilerinden sadece bir tanesidir.








Amazonlar




 Vahşiler tarafında yer alan Amazonlar, tarih boyuncu erkek hegomanyasını delip geçen zarif ve güzel oldukları kadar güçlü ve tehlikelidirler.

Amazonlar üzerinde hiç bir erkek hakimiyet kuramaz. Bu savaşçı kadınların yay ve ciritleri onların savaştaki cesaretlerini hafife alan bir çok düşmanının felaketi olmuştur. Amazon kadınları hırçın, güçlü ve tehlikelidirler. Güzellikleri düşmanlarını altetmek için önemli bir silah haline gelmiştir.








 Yaban Ahali





Yaban Ahali, kendilerini dış dünyadan soyutlamaları itibariyle World Of Battles'ın en gizemli ırklarından biridir.

Eskiden onlarda belki bir insandı. İnsan gibi yaşıyor ve davranıyorlardı. Ama bir gerçek var ki, şuan onlar ne insan ne de hayvan. Onlar artık hiç tekin değil! İnsan gibi görünen bedenleri ve bir hayvan gibi olan davranışları ile tüm insanlığın korkulu rüyası olmuşlardır.








Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Siz değerli oyuncularımızdan world of battles indirmeyenleri de bir an önce bu serüvene bekliyoruz. World of battles oyununa gerçek anlamda bağımlı kalacaksınız.WOB Orta Çağ'ın Çöküşü'nün her gün biraz daha ileri gitmesini sağlayan siz değerli oyuncularımıza teşekkür ederim. Bir sonraki blog yazımda görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder