3 Kasım 2012 Cumartesi

Tecrübe Telafi Sistemi



Selamlar arkadaşlar. Bu blog yazımda sizlere oyunumuza 13 Ekim’de gelen yama ile eklenen Tecrübe Telafi Sistemini anlatacağım.



                Okula başladınız ve oyunu bırakmak zorunda kaldınız; iş yoğunluğunuzdan dolayı oyuna giremediniz ya da oyuna belirli bir süre ara verdiniz. Daha sonra oyuna dönmek istediğinizde diğer oyunculardan geri kaldığınızı düşünebilirsiniz. İşte tam bu nokta da 13 Ekim’de gelen yama ile birlikte bu olguya bir son vermiş olduk.

 

                Yeni yama ile birlikte uzun süre oyunda olmayan ya da olamayan oyuncularımızın yararlanabileceği bir sistem oyuna eklendi. Bu sistemin adı Tecrübe Telafi Sistemi. 60. Seviye ve üzeri oyuncularımız bu sistemden yararlanabilirler. Böylece uzun süre Cengiz Han 2’den ayrı kalan oyuncularımız, arkadaşlarından ya da diğer oyunculardan geri kalmamış oluyor.

                Oyunda olmadığınız sürenin minimum 20 gün olması gerekiyor. Online olmadığınız süre ve karakterinizin seviyesi baz alınarak, geri döndüğünüzde kazanacağınız tecrübe miktarı belirleniyor.

Bu sisteme örnek vermek gerekirse;

Seviye 75 karakteriniz var, 20 gündür oyuna girmiyorsunuz, oyuna girdiğiniz zaman alacağınız tecrübe ~950 milyon’dur.

Seviye 65 karakteriniz var, 20 gündür oyuna girmiyorsunuz, oyuna girdiğiniz zaman alacağınız tecrübe yaklaşık ~298 milyon’dur.


Cengiz Han 2 yeni eklenen Tecrübe Telafi Sistemi'ni anlattım.Cengizhan oyununa anlam katan siz değerli oyuncularımızla bir sonra ki blog yazımda görüşmek dileğiyle…

1 yorum:

  1. bravo tebrikler oyun çok iyi oyunculara sunulan imkanlarda iyi yanlız level yükselince görevler azalıyor azalmasa daha iyi olur joy para alımından sonra daha çok seçenek olmalı binek harici fazla bir extra yok alan kişi joy para alındıgına göre biraz daha + sı olmalı hplerin pazar parasına veya oyun parasına çevrilişi daha kolay ve adalettli olmalı diye düşünüyorum ve son olarak 2 nesil binekler yaptım ama 3 nesil yapamıyorum bunuda nasıl olacagı veya çözümünü anlatabilirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil