11 Ekim 2012 Perşembe

Joygame - GameX 2012 Fuar'ı



Selamlar arkadaşlar. Öncelikle, Joygame ekibi olarak GameX fuarına bu sene de damgamızı vurduk. Fuar başlamadan önce yapılan oylamalarda 4 kategoride ödül aldık. Bu kategoriler; En İyi Yayıncı, Joygame; En İyi MMO, Wolfteam; En İyi Gündelik Oyun, Mstar; En İyi Oynanabilirlik dalında ise Wolfteam ödüle laik görüldü.  Cengiz Han 2’de, En iyi MMO kategorisinde Wolfteam’in hemen arkasında yer aldı. Cengizhan’a oy veren değerli oyuncularımıza teşekkür ederiz.

Bu sene GameX fuarı 4-7 Ekim arasında yapıldı. İlk günden bütün dikkatleri üzerine çekti. Fuar’ın tam girişinde değerli oyuncularımızı karşılayanlar her zaman ki gibi Joygame ekibi oldu. Dört gün boyunca Mstar’ın inanılmaz gösterilerine ve yarışmalarına sahne olan GameX, son gününde de Türkiye’nin en iyi oyun takımları S2-Son Silah oyunun da birbirleriyle yarıştılar. Yarışmaya katılan takımlara toplamda 20.000tl ödül, monitör, Mouse vb. ekipmanlarda hediye edildi.




GameX Fuar’ının 3.günün de ise Zombirock adlı oyunumuza renk katan “maNga” grubunun ziyareti ile tüm oyuncularımız apayrı bir keyif aldı. Yeni oyunlarımız "World Of Battles" ve "Battle of the Immortals"ın ilk tanıtımları, görselleri bu fuarda oyuncularımıza sunuldu.

GameX fuarının dört günün de de başarılı bir şekilde sahne alan Joygame, her zaman ki gibi ziyaretçilerinden ve takipçilerinden tam not aldı. Bu sene GameX fuarına katılamayan arkadaşlar üzülmesin, Cengizhan oyununa anlam katan siz değerli oyuncularımızla seneye fuarda görüşmek üzere…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder