2 Ekim 2012 Salı

Onur Yıldızı ve Wushu Bebeği



Merhaba arkadaşlar. Bu blog yazımda sizlere daha fazla onur kazanmanıza yardımcı olacak iki eşyayı anlatmaya çalışacağım. Bunlardan biri Onur Yıldızı diğeri ise Wushu Bebeği.

ONUR YILDIZI 

Arka Bahçe haritasında yer alan madenlerden birinde, yaşlı bir madencinin çıkarttığı ufak, parlak ve şekilsiz bir taş parçası herkesin gözünde bir parıltı oluştursa da anlamsız bakışları da üzerine çekmişti. Bu parlak, şekilsiz taş dört bir yanda duyulduğunda, karanlık güçler tarafından ele geçirilmek istendi.  Cengizhan bu duruma engel olmak adına en yetenekli büyücüleri ve kahinleri bir araya topladı ve bu parlak taş parçasının sırrını çözdürmek istedi. Büyücülerin çalışmaları sonucunda bu taşın değersiz bir parlaklıktan ibaret olmadığı anlaşıldı. Cengizhan, bu taşın en iyi savaşçıların hizmetine sunulmasını istedi.


Onur Yıldızı; kullanıldığı zaman, öldürdüğünüz düşman ülke oyuncularından 2 kat fazla Onur Puanı kazanmanızı sağlıyor. 45. seviyeye gelen her cesur savaşçı tarafından kullanılabilir haline geldi.  Onur Yıldızı kullanıldığında 15 dakika boyunca, taşı kullanan savaşçıya 2 kat daha fazla onur puanı kazandırmaktadır.

 
Peki bu Onur Yıldızına nasıl ulaşabilirim diyenler için ise; Oyun içinde “J” tuşu ile Pazar’a (nakit mağazaya) girilir. Günlük kategorisinin OÖ Malzemeleri bölümünde bulunur. Satın almak için Hanlık Parası ya da Pazar Parası gerekmektedir. Derebeylerinden düşme ihtimali olduğu gibi, Pekin İmparatorluk Şehri’nde  her hafta yapılan yarışmalardan kazanabileceğiniz sıralama ödülleri ile de Onur Yıldızı sahibi olabilirsiniz.

WUSHU BEBEĞİ

Cengiz Han'ın toprakları üzerinde güneş hiç batmıyordu.Cengiz Han'ın toprakları üzerinde yer alan savaşçılar, bulundukları topraklar üzerinde antrenman yapma fırsatı bulamıyorlardı. Çünkü, Cengizhan’ın var olduğu hiçbir yerde düşmanların ve karanlık güçlerin var olamadığı aşikardı. Cengizhan da askerlerinin antrenman yapabilmesi için, en iyi marangozları bir araya topladı ve askerleri için tahtadan kuklalar yaptırmaya başladı. Bu kuklalar sihirli ağaçlardan elde edilen kerestelerle üretildi. Bu kuklalara aynı zamanda birer değersiz ruhta hediye edilmiş oldu.



Wushu Bebeği’ni öldürerek düşman ülkenin kendi seviyenizde bir oyuncusunu öldürmüş gibi Onur Puanı kazanabilirsiniz. Wushu Bebeği’ni kullanmak için sağ tıkladığınızda yakınınızda bir Wushu Bebeği ortaya çıkar.

Düşman ülke oyuncularını öldürerek kazandığınız Onur Puanı maksimum seviyeye ulaşmış olsa da, Wushu Bebeği öldürerek Onur Puanı kazanmaya devam edebilirsiniz. Unutmadan sizin çıkartmış olduğunuz bir Wushu Bebeği de başkası tarafından öldürülebilir. Aynı anda 50 adet Wushu Bebeği'nden fazlasını çıkartamazsınız.
 
Pekala Wushu Bebeği’ne nasıl ulaşabilirim diyenler için ise; Oyun içinde “J” tuşu ile Pazar’a (nakit mağazaya) girilir. Günlük kategorisinin OÖ Malzemeleri bölümünde bulunur. Satın almak için Hanlık Parası ya da Pazar Parası gerekmektedir.

Cengiz Han 2 dünyasında yer alan Onur Yıldızını ve Wushu Bebeğini sizlere tanıtmaya çalıştım.Cengizhan oyununa anlam katan siz değerli oyuncularımızla bir sonra ki blog yazımda görüşmek dileğiyle… 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder