28 Kasım 2012 Çarşamba

İçişleri Görevlerinde Yer Alan Eşyalar Nasıl Üretilir?

Merhaba arkadaşlar. Başka bir blog yazısında daha tekrar birlikteyiz. :) Bu blog yazımda sizlere hergün yapmış olduğunuz "İçişleri Görevinde" sizlerden istenen üretim eşyalarının nasıl yapıldığını ve nelere ihtiyaç duyacağınızı anlatacağım.



Yeni başlayan oyuncularımız için Cengiz Han 2'deki İçişleri Görevi ile ilgili bir bilgilendirme yapayım. Başkentiniz de yer alan İçişleri Görevcisi'nden günlük 10 adet görev alabiliyorsunuz. Aldığınız her görev de sizden 2 farklı eşya isteniyor. İlk kısımda yazan eşya size normal tecrübe puanı kazandırırken; ikinci kısımda istenilen eşya ( Bu eşyalar genel de üretim malzemeleri ya da meslekler ile yapabileceğiniz şeyler oluyor. ) size 2,3 ve hatta 4 kat fazla tecrübe kazandırıyor.




Aşağıda almış olduğum bir içişleri görevini sizlere görseli ile birlikte daha net anlatacağım. Gördüğünüz üzere görevde Demir Kürek kullanarak sizden verdiği koordinatı kazmanızı istiyor. Bu kısımdaki görevi tamamladığınızda İçişleri Görevcisi size normal tecrübe puanı vermektedir. Ya da kısmından sonra da sizden 10 adet Cevher istemektedir. Eğer bu kısımdaki görevi yerine getirirseniz 2 kat fazla tecrübe puanı kazanmış oluyorsunuz.


Gelelim asıl konumuza. Bizden içişleri görevlerinde çeşitli üretim malzemeleri istenebiliyor ve bu malzemeler sizlere daha fazla tecrübe puanı kazandırıyor. Sırayla sizden istenilen üretim malzemelerini anlatmaya başlayalım.

Demir Zırh

Seviye 1 Demir Zırh







Seviye 1 Demir Zırh, "Roma Zırh Üretimi" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. Oyuna yeni başlayan oyuncularımız, genel olarak Seviye 1 Demir Zırh eşyasını İçişleri Görevcisine defalarca vermişlerdir.









Peki Seviye 1 Demir Zırh'ı nasıl üretirim?



Öncelikle Başkentiniz de ya da Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan Roma Zırh Üretim Uzmanı'ndan, Roma Zırh Üretimini öğrenmeniz gerekmektedir.

Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 1 Demir Zırh Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Roma Zırh Üretim mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.








 Roma Zırh Üretimi mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 1 Demir Zırh) göreceksiniz. Seviye 1 Demir Zırh'a tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 1 Demir Zırh üretebilmek için sizden; 1 adet Aspur ve 1 adet İşlenmemiş Cevher istemektedir. Eşyayı üretebilmek için Roma Zırh Üretimi mesleğinizin 1 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 5 Zindelik istemektedir.







NOT: Meslekler ile üretim yapabilmeniz için "Zindelik" adı verilen bir güç aurası kullanılır. Zindelik adı verilen bu aura, oyun içerisinde bulunduğunuz her 5 dakika da kendini 3 birim yeniler. Oyun içerisinde seviyeniz arttıkça Zindelik sınırınız da artacaktır. Daha fazla zindelik kazanabilmek için ise "Kraliyet Hükmü" ya da "İmparatorluk Hükmü" kullanabilirsiniz.



Seviye 2 Demir Zırh

 




 Seviye 2 Demir Zırh, "Roma Zırh Üretimi" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. Oyuna yeni başlayan oyuncularımız, genel olarak Seviye 2 Demir Zırh eşyasını İçişleri Görevcisine defalarca vermişlerdir.










 Peki Seviye 2 Demir Zırh'ı nasıl üretirim?





Bu mesleğin öğrenim aşamasını yukarıda anlattım. Roma Zırh Üretim Uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 2 Demir Zırh Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Roma Zırh Üretim mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.









Roma Zırh Üretimi mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 2 Demir Zırh) göreceksiniz. Seviye 2 Demir Zırh'a tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 2  Demir Zırh üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 1 Demir Zırh, 1 adet Asma Kökü, 1 adet Cevher istemektedir. Eşyayı üretebilmek için Roma Zırh Üretimi mesleğinizin 3 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 10 Zindelik istemektedir.




Seviye 3 Demir Zırh






  
Seviye 3 Demir Zırh, "Roma Zırh Üretimi" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. Mesleğinizde biraz daha üst seviyelerde üretebileceğiniz ve üretimde farklı eşyalar isteyen bir parçadır.









Peki Seviye 3 Demir Zırh'ı nasıl üretirim? 

 



Roma Zırh Üretim Uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 3 Demir Zırh Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Roma Zırh Üretim mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.









Roma Zırh Üretimi mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 3 Demir Zırh) göreceksiniz. Seviye 3 Demir Zırh'a tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 3  Demir Zırh üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 2 Demir Zırh, 1 adet Vermilyon, 1 adet Süper Cevher ve 1 adet Dökme Taş istemektedir. Eşyayı üretebilmek için Roma Zırh Üretimi mesleğinizin 5 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 15 Zindelik istemektedir.




Seviye 4 Demir Zırh




Seviye 4 Demir Zırh, "Roma Zırh Üretimi" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 4.seviye Demir Zırhın formülü Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan Roma Zırh Üretim Uzmanı'nda satılmaktadır. Mesleğinizde biraz daha üst seviyelerde üretebileceğiniz ve üretimde farklı eşyalar isteyen bir parçadır. 







 
Peki Seviye 4 Demir Zırh'ı nasıl üretirim?

 

Pekin Şehir Merkezi'ndeki Roma Zırh Üretim Uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 4 Demir Zırh Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Roma Zırh Üretim mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.





Roma Zırh Üretimi mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 4 Demir Zırh) göreceksiniz. Seviye 4 Demir Zırh'a tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 4  Demir Zırh üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 3 Demir Zırh, 1 adet Çin Tarçını, 1 adet Harika Cevher ve 1 adet Obsidyen Taşı istemektedir. Eşyayı üretebilmek için Roma Zırh Üretimi mesleğinizin 7 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 20 Zindelik istemektedir





Mücevher Parçası


Seviye 1 Mücevher Parçası



 Seviye 1 Mücevher Parçası, "Pers Zanaatkarlığı" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1-3 seviye arası formüller Başkentteki Pers Zanaatkarlığı OOK'sında satılmaktadır. Mesleğinizde ilk seviyelerde üretebileceğiniz bir parçadır.








Peki Seviye 1 Mücevher Parçasını nasıl üretirim? 

 
Öncelikle Başkentiniz de ya da Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan Pers Zanaatkarlığı'ndan, Pers Zanaatkarlığını öğrenmeniz gerekmektedir.

Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 1 Mücevher Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Pers Zanaatkarlığı mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.







  Pers Zanaatkarlığı mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 1 Mücevher Parçası) göreceksiniz. Seviye 1 Mücevher Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 1 Mücevher Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Yaban Arısı ve 1 adet Aspur istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Pers Zanaatkarlığı mesleğinizin 1 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 5 Zindelik istemektedir.






Seviye 2 Mücevher Parçası



 Seviye 2 Mücevher Parçası, "Pers Zanaatkarlığı" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1-3 seviye arası formüller Başkentteki Pers Zanaatkarlığı OOK'sında satılmaktadır. Mesleğinizde ilk seviyelerde üretebileceğiniz bir parçadır.








Peki Seviye 2 Mücevher Parçasını nasıl üretirim?






Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 2 Mücevher Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Pers Zanaatkarlığı mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.






  Pers Zanaatkarlığı mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 2 Mücevher Parçası) göreceksiniz. Seviye 2 Mücevher Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 2 Mücevher Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 1 Mücevher Parçası, 1 adet At Sineği ve 1 adet Asma Kökü istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Pers Zanaatkarlığı mesleğinizin 3 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 10 Zindelik istemektedir.




Seviye 3 Mücevher Parçası




 Seviye 3 Mücevher Parçası, "Pers Zanaatkarlığı" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1-3 seviye arası formüller Başkentteki Pers Zanaatkarlığı OOK'sında satılmaktadır. Mesleğinizde ilk seviyelerde üretebileceğiniz bir parçadır.





Peki Seviye 3 Mücevher Parçasını nasıl üretirim? 





Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 3 Mücevher Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Pers Zanaatkarlığı mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.






 Pers Zanaatkarlığı mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 3 Mücevher Parçası) göreceksiniz. Seviye 3 Mücevher Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 3 Mücevher Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 2 Mücevher Parçası, 1 adet Vampir Yarasa, 1 adet Vermilyon ve 1 adet Bitkisel Krem istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Pers Zanaatkarlığı mesleğinizin 5 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 15 Zindelik istemektedir.





Seviye 4 Mücevher Parçası




 Seviye 4 Mücevher Parçası, "Pers Zanaatkarlığı" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 4.seviye Mücevher Parçasının formülü Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan Pers Zanaatkarlığı'nda satılmaktadır. Mesleğinizde biraz daha üst seviyelerde üretebileceğiniz ve üretimde farklı eşyalar isteyen bir parçadır.









Peki Seviye 4 Mücevher Parçasını nasıl üretirim?




Pekin Şehir Merkezi'ndeki Pers Zanaatkarlığın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 4 Mücevher Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Pers Zanaatkarlığı mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.










 Pers Zanaatkarlığı mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 4 Mücevher Parçası) göreceksiniz. Seviye 4 Mücevher Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 4 Mücevher Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 3 Mücevher Parçası, 1 adet Yeşil Kanlı Kurbağa, 1 adet Çin Tarçını ve 1 adet Konsantre Bitkisel Krem istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Pers Zanaatkarlığı mesleğinizin 7 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 20 Zindelik istemektedir.




Şekillendirilmiş Metal


Seviye 1 Şekillendirilmiş Metal






Seviye 1 Şekillendirilmiş Metal "Türk Demirciliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1-3 seviye arası formüller Başkentteki Demircilik Uzmanı OOK'sında satılmaktadır. Mesleğinizde ilk seviyelerde üretebileceğiniz bir parçadır.









Peki Seviye 1 Şekillendirilmiş Metal'i nasıl üretirim?


Öncelikle Başkentiniz de ya da Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan Demircilik Uzmanı'ndan, Türk Demirciliğini öğrenmeniz gerekmektedir.

Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 1 Şekillendirilmiş Metal Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Türk Demirciliği mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.





 Türk Demirciliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 1 Şekillendirilmiş Metal) göreceksiniz. Seviye 1 Şekillendirilmiş Metal'e tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 1 Şekillendirilmiş Metal üretebilmek için sizden; 1 adet İşlenmemiş Cevher ve 1 adet Yaban Arısı istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Türk Demirciliği mesleğinizin 1 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 5 Zindelik istemektedir.





Seviye 2 Şekillendirilmiş Metal





Seviye 2 Şekillendirilmiş Metal "Türk Demirciliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1-3 seviye arası formüller Başkentteki Demircilik Uzmanı OOK'sında satılmaktadır. Mesleğinizde ilk seviyelerde üretebileceğiniz bir parçadır.









Peki Seviye 2 Şekillendirilmiş Metal'i nasıl üretirim?

 

Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 2 Şekillendirilmiş Metal Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Türk Demirciliği mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.








 Türk Demirciliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 2 Şekillendirilmiş Metal) göreceksiniz. Seviye 2 Şekillendirilmiş Metal'e tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 2 Şekillendirilmiş Metal üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 1 Şekillendirilmiş Metal, 1 adet Cevher ve 1 adet At Sineği istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Türk Demirciliği mesleğinizin 3 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 10 Zindelik istemektedir.





Seviye 3 Şekillendirilmiş Metal





Seviye 3 Şekillendirilmiş Metal "Türk Demirciliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1-3 seviye arası formüller Başkentteki Demircilik Uzmanı OOK'sında satılmaktadır.









Peki Seviye 3 Şekillendirilmiş Metal'i nasıl üretirim?

 


Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 3 Şekillendirilmiş Metal Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Türk Demirciliği mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.








 Türk Demirciliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 3 Şekillendirilmiş Metal) göreceksiniz. Seviye 3 Şekillendirilmiş Metal'e tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 3 Şekillendirilmiş Metal üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 2 Şekillendirilmiş Metal, 1 adet Süper Cevher, 1 adet Vampir Yarasa ve 1 adet Yedi Pullu Yılan istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Türk Demirciliği mesleğinizin 5 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 15 Zindelik istemektedir.




Seviye 4 Şekillendirilmiş Metal




Seviye 4 Şekillendirilmiş Metal, "Türk Demirciliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 4.seviye Şekillendirilmiş Metal formülü Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan Demircilik Uzmanı'nda satılmaktadır. Mesleğinizde biraz daha üst seviyelerde üretebileceğiniz ve üretimde farklı eşyalar isteyen bir parçadır.








Peki Seviye 4 Şekillendirilmiş Metal'i nasıl üretirim?




Pekin Şehir Merkezi'ndeki Demircilik Uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 4 Şekillendirilmiş Metal Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Türk Demirciliği mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.





  

Türk Demirciliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 4 Şekillendirilmiş Metal) göreceksiniz. Seviye 4 Şekillendirilmiş Metal'e tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 4 Şekillendirilmiş Metal üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 3 Şekillendirilmiş Metal, 1 adet Harika Cevher, 1 adet Yeşil Kanlı Kurbağa ve 1 adet Yedi Pullu Yılan Zehri istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Türk Demirciliği mesleğinizin 7 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 20 Zindelik istemektedir.




Deri Parçası


Seviye 1 Deri Parçası





Seviye 1 Deri Parçası "Moğol Binek Eğitimi" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1 ve 2 seviye formüller Başkentteki Moğol Binek Eğitimi OOK'sında satılmaktadır. Mesleğinizde ilk seviyelerde üretebileceğiniz bir parçadır.









Peki Seviye 1 Deri Parçası'nı nasıl üretirim?


Öncelikle Başkentiniz de ya da Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan Moğol Binek Eğitimi'nden, Moğol Binek Eğitimini öğrenmeniz gerekmektedir.

Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 1 Deri Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Moğol Binek Eğitimi mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.






 Moğol Binek Eğitimi mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 1 Deri Parçası) göreceksiniz. Seviye 1 Deri Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 1 Deri Parçası üretebilmek için sizden; 2 adet Yaban Arısı istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Moğol Binek Eğitimi mesleğinizin 1 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 5 Zindelik istemektedir.





Seviye 2 Deri Parçası




Seviye 2 Deri Parçası "Moğol Binek Eğitimi" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1 ve 2 seviye formüller Başkentteki Moğol Binek Eğitimi OOK'sında satılmaktadır. Mesleğinizde ilk seviyelerde üretebileceğiniz bir parçadır.










Peki Seviye 2 Deri Parçası'nı nasıl üretirim?



Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 2 Deri Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Moğol Binek Eğitimi mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.





 Moğol Binek Eğitimi mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 2 Deri Parçası) göreceksiniz. Seviye 2 Deri Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 2 Deri Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 1 Deri Parçası ve 2 adet At Sineği istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Moğol Binek Eğitimi mesleğinizin 3 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 10 Zindelik istemektedir.





Seviye 3 Deri Parçası





Seviye 3 Deri Parçası "Moğol Binek Eğitimi" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 3 ve 4 seviye formüller Pekin Şehir Merkezi'ndeki Moğol Binek Eğitimi OOK'sında satılmaktadır.









Peki Seviye 3 Deri Parçası'nı nasıl üretirim?




Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 3 Deri Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Moğol Binek Eğitimi mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.








 Moğol Binek Eğitimi mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 3 Deri Parçası) göreceksiniz. Seviye 3 Deri Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 3 Deri Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 2 Deri Parçası, 2 adet Vampir Yarasa ve 1 adet Yedi Pullu Yılan istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Moğol Binek Eğitimi mesleğinizin 5 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 15 Zindelik istemektedir.





Seviye 4 Deri Parçası





Seviye 4 Deri Parçası "Moğol Binek Eğitimi" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 3 ve 4 seviye formüller Pekin Şehir Merkezi'ndeki Moğol Binek Eğitimi OOK'sında satılmaktadır.










Peki Seviye 4 Deri Parçası'nı nasıl üretirim?

 



Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 4 Deri Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Moğol Binek Eğitimi mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.





  

Moğol Binek Eğitimi mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 4 Deri Parçası) göreceksiniz. Seviye 4 Deri Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 4 Deri Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 3 Deri Parçası, 2 adet Yeşil Kanlı Kurbağa ve Yedi Pullu Yılan Zehri istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Moğol Binek Eğitimi mesleğinizin 7 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 20 Zindelik istemektedir.




Hintkamışı Zırhı Parçası


Seviye 1 Hintkamışı Zırhı Parçası





Seviye 1 Hintkamışı Zırhı Parçası "Çin Simyagerliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1 ve 2 seviye formüller Başkentteki Çin Simyacılığı OOK'sında satılmaktadır. Mesleğinizde ilk seviyelerde üretebileceğiniz bir parçadır.








Peki Seviye 1 Hintkamışı Zırhı Parçasını nasıl üretirim?



Öncelikle Başkentiniz de ya da Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan Çin Simyacılığı'ndan, Çin Simyagerliği'ni öğrenmeniz gerekmektedir.

Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 1 Hintkamışı Zırhı Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Çin Simyacılığı mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.





  

Çin Simyagerliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 1 Hintkamışı Zırhı Parçası) göreceksiniz. Seviye 1  Hintkamışı Zırhı Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 1  Hintkamışı Zırhı Parçası üretebilmek için sizden; 2 adet Meyan Kökü istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Çin Simyagerliği mesleğinizin 1 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 5 Zindelik istemektedir.





Seviye 2 Hintkamışı Zırhı Parçası





Seviye 2 Hintkamışı Zırhı Parçası "Çin Simyagerliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1 ve 2 seviye formüller Başkentteki Çin Simyacılığı OOK'sında satılmaktadır.










Peki Seviye 2 Hintkamışı Zırhı Parçasını nasıl üretirim?



Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 2 Hintkamışı Zırhı Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Çin Simyacılığı mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.







Çin Simyagerliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 2 Hintkamışı Zırhı Parçası) göreceksiniz. Seviye 2  Hintkamışı Zırhı Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 2  Hintkamışı Zırhı Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 1 Hintkamışı Zırhı Parçası ve 2 adet Tuckahoe istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Çin Simyagerliği mesleğinizin 3 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 10 Zindelik istemektedir.




Seviye 3 Hintkamışı Zırhı Parçası





Seviye 3 Hintkamışı Zırhı Parçası "Çin Simyagerliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 3 ve 4 seviye formüller Pekin Şehir Merkezi'ndeki Çin Simyacılığı OOK'sında satılmaktadır.










Peki Seviye 3 Hintkamışı Zırhı Parçasını nasıl üretirim?




Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 3 Hintkamışı Zırhı Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Çin Simyacılığı mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.








Çin Simyagerliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 3 Hintkamışı Zırhı Parçası) göreceksiniz. Seviye 3  Hintkamışı Zırhı Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 3  Hintkamışı Zırhı Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 2 Hintkamışı Zırhı Parçası, 2 adet Çin Orkidesi ve 1 adet Bitkisel Krem istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Çin Simyagerliği mesleğinizin 5 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 15 Zindelik istemektedir.




Seviye 4 Hintkamışı Zırhı Parçası






Seviye 4 Hintkamışı Zırhı Parçası "Çin Simyagerliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 3 ve 4 seviye formüller Pekin Şehir Merkezi'ndeki Çin Simyacılığı OOK'sında satılmaktadır.









Peki Seviye 4 Hintkamışı Zırhı Parçasını nasıl üretirim?




Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 4 Hintkamışı Zırhı Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Çin Simyacılığı mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.








Çin Simyagerliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 4 Hintkamışı Zırhı Parçası) göreceksiniz. Seviye 4  Hintkamışı Zırhı Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 4  Hintkamışı Zırhı Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 3 Hintkamışı Zırhı Parçası, 2 adet Fenfang Toniği ve 1 adet Konsantre Bitkisel Krem istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Çin Simyagerliği mesleğinizin 7 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 20 Zindelik istemektedir.





Takı Parçası


Seviye 1 Takı Parçası






Seviye 1 Takı Parçası "Hint Cevher Üreticiliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 1. seviye formül Başkentteki Hint Cevher Üreticiliği OOK'sında satılmaktadır. Mesleğinizde ilk seviyelerde üretebileceğiniz bir parçadır.








Peki Seviye 1 Takı Parçasını nasıl üretirim?


Öncelikle Başkentiniz de ya da Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan Hint Cevher Üreticiliği'ndan, Hint Cevher Üreticiliği'ni öğrenmeniz gerekmektedir.

Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 1 Takı Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Hint Cevher Üreticiliği mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.






Hint Cevher Üreticiliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 1 Takı Parçası) göreceksiniz. Seviye 1 Takı Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 1  Takı Parçası üretebilmek için sizden; 2 adet İşlenmemiş Cevher istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Hint Cevher Üreticiliği mesleğinizin 1 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 5 Zindelik istemektedir.





Seviye 2 Takı Parçası






Seviye 2 Takı Parçası "Hint Cevher Üreticiliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 2,3 ve 4. formül Pekin Şehir Merkezi'ndeki Hint Cevher Üreticiliği OOK'sında satılmaktadır.










Peki Seviye 2 Takı Parçasını nasıl üretirim?




Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 2 Takı Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Hint Cevher Üreticiliği mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.





Hint Cevher Üreticiliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 2 Takı Parçası) göreceksiniz. Seviye 2 Takı Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 2  Takı Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 1 Takı Parçası ve 2 adet Cevher istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Hint Cevher Üreticiliği mesleğinizin 3 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 10 Zindelik istemektedir.






Seviye 3 Takı Parçası





Seviye 3 Takı Parçası "Hint Cevher Üreticiliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 2,3 ve 4. formül, Pekin Şehir Merkezi'ndeki Hint Cevher Üreticiliği OOK'sında satılmaktadır.











Peki Seviye 3 Takı Parçasını nasıl üretirim?





Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 3 Takı Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Hint Cevher Üreticiliği mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.







Hint Cevher Üreticiliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 3 Takı Parçası) göreceksiniz. Seviye 3 Takı Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 3  Takı Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 2 Takı Parçası, 2 adet Süper Cevher ve 1 adet Dökme Taş istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Hint Cevher Üreticiliği mesleğinizin 5 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 15 Zindelik istemektedir.






Seviye 4 Takı Parçası






Seviye 4 Takı Parçası "Hint Cevher Üreticiliği" mesleği kullanılarak üretilebilen bir eşyadır. 2,3 ve 4. formül, Pekin Şehir Merkezi'ndeki Hint Cevher Üreticiliği OOK'sında satılmaktadır.










Peki Seviye 4 Takı Parçasını nasıl üretirim?




Bu mesleği üretim uzmanına tıklayarak öğrendikten sonra, gene bu üretim uzmanın da bulunan "Özel Malzeme Formül Dükkanı'ndan", "Seviye 4 Takı Parçası Formülü" adlı formülü satın alarak okumanız gerekmektedir.

Formülü okuduktan sonra, klavyenizden "K" tuşuna basıp, Yaşam sekmesinden Hint Cevher Üreticiliği mesleğinize tıklamanız gerekmektedir.








Hint Cevher Üreticiliği mesleğinize tıkladığınızda, okumuş olduğunuz formülün adını (yani Seviye 4 Takı Parçası) göreceksiniz. Seviye 4 Takı Parçası'na tıkladığınız da ise karşınıza bir üretim ekranı gelecektir. Bu ekran da üretmek istediğiniz malzemeler için gerekli olan eşyaları görebilirsiniz.

Seviye 4  Takı Parçası üretebilmek için sizden; 1 adet Seviye 3 Takı Parçası, 2 adet Harika Cevher ve 1 adet Obsidyen Taşı istemektedir. Eşyayı üretebilmek için  Hint Cevher Üreticiliği mesleğinizin 7 seviye de olması yeterlidir. Bu eşya ise üretilmek için 20 Zindelik istemektedir.




Bu blog yazımında sonuna gelmiş bulunuyorum. Cengizhan oyununa anlam katan siz değerli oyuncularımızla bir sonra ki blog yazımda görüşmek dileğiyle…








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder