9 Ağustos 2014 Cumartesi

Mega Yama Şimdi Goley'de!

Selamlar...



Bu blog yazımda sizlere Türkiye'nin ve Joygame'in en iyi MMO Futbol oyunu olan Goley'e yeni gelen mega yamanın içeriklerinden bahsedeceğim. Aslında benim önemli olarak gördüğüm ve sizlerin de eminim ki hoşunuza gidecek bir yama içeriğini anlatacağım.


5 Ağustos tarihinde gelen yeni güncelleme ile birlikte Goley oyuncuları 31 Ağustos tarihine kadar, "Etkinlik" sekmesinden "Katılı" butonuna tıklayarak günlük ödüller kazanabilecekler. Daha da açık konuşmak gerekirse, oyuna giriş yaptığınız her gün başka bir eşya kazanacaksınız. Yani, bu bir oyuna giriş etkinliği. :)

Her gün aldığınız ödüller dışında, 5. 10. 15. ve 20. günlerde daha değerli ödüllerin de sahibi olabileceksiniz. Oyuna her gün giriş yaptığınızda 10'lu Tam Paket'in sahibi olabileceksiniz. Peki, "5 ve katlarındaki günlerde neler kazanacağız?" diye sorarsanız cevabımız aynen şöyle:

5. gün ödülü: 20'li Özel Türkiye Ligi Paketi
10. gün ödülü: Rastgele Ender Oyuncu Paketi
15. gün ödülü: Genç Yetenek Paketi
20. gün ödülü: 500.000 Altın

Tüm Goley oyunculara bu etkinliğe günde sadece 1 kere katılabiliyorlar. Katılım gösterdiğiniz anda ise hediyenizi posta kutusunda bulabilirsiniz.

Bu blog yazımın da sonuna gelirken Goley ile futbol keyfini doyasıya yaşamak isteyenleri de en kısa sürede Goley dünyasında görmek istiyoruz. Goley indirme ve Goley yüklemek için hemen web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder