9 Ağustos 2014 Cumartesi

Hayırlı Bir İş İçin MStar'a Bekliyoruz

Selamlar...



Geçtiğimiz günlerde "Hayırlı Bir İş İçin MStar'a Bekliyoruz" sloganı ile çokça gördüğünüz, Türkiye'nin MMO Dans oyunu olan MStar'ın yeni yaması 12 Ağustos Salı günü sahnenin yıldızları ile buluşuyor.


Yeni yamanın detayları henüz verilmese de, "Slogandan ne anladın?" diye soranlar için kısaca açıklayayım. "Hayırlı bir iş"  tabirini genelde kız isteme merasimlerinde duyarız. E tabii ki MStar'da kız isteyeceğiniz bir kulis ya da sahne yaratacaklarını düşünmesem de konu evlilik hatta nikah salonu gibi egzantrik yapıların geleceğini de düşünmüyor değilim.

Mevcut bir sevgililik sistemi oyun içerisinde zaten mevcut. Fakat bu yama ile birlikte artık ciddi düşünenler evliliğe doğru birer adım atmaya başlayacaklar gibi gözüküyor. Tek yapmamız gereken 12 Ağustos günü gelecek olan yamayı beklemek olacak sanırım. :)

Bu blog yazımında sonuna gelirken, online arkadaşlık oyunu olan MStar'da yepyeni yamanın heyecanını birlikte yaşamak için sizleri de bekliyor. MStar oyunu indir diyerek de oyunu hemen bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder