19 Temmuz 2014 Cumartesi

FIFA World Ultimate Team Paketi


Selamlar...



Bir Ultimate Team paketi satın aldığınızda, satın almış olduğunuz paketin tipine göre belirli öğeler alırsınız. Her öğe şu üç seviyeden birine aittir: Bronz, Gümüş veya Altın. Altın öğeler, Bronz veya Gümüş öğelere göre daha büyük etkiye sahiptir. Buna ek olarak her öğe, Normal veya Nadir olarak sınıflandırılır. Nadir öğeler hem Mağaza paketlerinde hem de transfer pazarında daha nadir bulunur ve parlak oluşlarıyla hemen fark edilirler.

Bronz Paket - Oyuncular, kulüp öğeleri ve tüketilebilirler dahil olmak üzere en az 1 Nadir ile 10 Bronz içeren 12 öğe.
Premium Bronz Paket- Oyuncular, kulüp öğeleri ve tüketilebilirler dahil olmak üzere en az 3 Nadir ile 10 Bronz içeren 12 öğe.
Gümüş Paket - Oyuncular ve tüketilebilirler dahil olmak üzere en az 1 Nadir ile 10 Gümüş içeren 12 öğe.
Premium Gümüş Paket- Oyuncular ve tüketilebilirler dahil olmak üzere en az 3 Nadir ile 10 Gümüş içeren 12 öğe.
Altın Paket - Oyuncular ve tüketilebilirler dahil olmak üzere en az 1 Nadir ile 10 Altın içeren 12 öğe.
Premium Altın Paket- Oyuncular ve tüketilebilirler dahil olmak üzere en az 3 Nadir ile 10 Altın içeren 12 öğe.


Şunu unutmayın, eğer bir Ultimate Team Paketi aldığınızda beklediğiniz öğelere sahip olamazsanız, değişim veya takas mümkün değildir. Eğer satın almak istediğiniz belirli bir öğe varsa, lütfen Transfer Pazarı’nı kullanın. Çünkü bir paketin aradığınız öğeyi içereceğine dair hiçbir garanti yoktur.

Bu blog yazımın sonuna gelirken, FIFA World dünyasına adım atmak ve farklı bir futbol deneyimi yaşamak isteyenler, Fifa World oyna bölümünden oyunu bilgisayarlarına indirebilir ve oynayabilirler.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder