19 Temmuz 2014 Cumartesi

Cengiz Han 2'de Yeni Yama Coşkusu

Selamlar...


Türkiye'nin en iyi MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2, büyümeye ve gelişmeye tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı içerisinde çok büyük sürprizler planlayarak, oyuncularımızı şaşırtmak için kolları şimdiden sıvamış durumdayız. Tabii ki büyük sürprizlere geçiş yapmadan önce ufak yamalar ile de oyun deneyiminizi üst seviyelere çekmek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.


18 Temmuz tarihinde getirmiş olduğumuz yama ile birlikte gelen içerikler hep birlikte inceleyelim. :)

1) Nakit Mağaza'ya Yeni Matkaplar


 Ekipmanlara 6. ve 7. bölmeyi açmanızı sağlayacak olan matkaplar yeni yama ile birlikte Nakit Mağaza'ya eklendi.

2) Yeni Şanslı Kutu: Aranel'in Şanslı Balkabağı














Aranel'in Şanslı Balkabağı eşyası Nakit Mağaza'ya eklendi. Çürük Ruh'tan, Üç Başlı Ejder'e, 36 Bölmeli Çanta, Ruhlar Damgası, Kara Zırhlı Kaplan Parçası gibi birçok değerli eşyayı içerisinde barındırmaktadır. Bu şans paketi içerisinden çıkan eşyalar ve paketin kendisi takas edilememektedir.

3) Ramazan Etkinliği













Etkinliğimiz 30 Temmuz’da sonlanacak ve günde 2 kez katılıp hediyeler kazanabileceksiniz. Pekin’de bulunan Aktivite Görevcisi Ling Bao’ya giderek etkinliğe katılabilirsiniz. Saat 19:00 ile 20:00 arasında ve 01:00 ile 02:00 arasında oyuna giriş yapıp Ling Bao’ya gidip görevi alıyorsunuz. Görev size 200.000 yaşam puanı veren bir buff veriyor. Buff ile birlikte görevi aldığınızda 30 dakika oyunda kalıp, görevin süresinin geçmesini bekliyorsunuz. 19:00 ile 20:00 arasında bu görevi yaparsanız 10 Çikolatalı Süt ile 5 Gümüş Pazar Parası 01:00 ile 02:00 arası görevi alırsanız 1 Mullrian Hazine Sandığı ve 5 Gümüş Pazar Parasına sahip olacaksınız.

4) Yeni Baş Düşman: Kral Katili














Yeni baş düşman Krali Katili ile artık hiçbir yer güvenli değil. Öldüğünde 100 adete yakın eşya atmaktadır. Saldırıya katılan herkese açık bir şekilde eşyalar serbest kalmaktadır. Oldukça güçlü olan bu baş düşman, Oyun Görevlileri tarafından yapılan etkinliklerde çağrılacaktır. OÖ ve OÖ kapalı haritalarda ortaya çıkacaklardır.

5) Rastgele Parşömen - Revize

Rastgele Parşömenler eşyasına kullanım süresi eklendi. Uzaklaşma ya da kaçma amacı ile kullanılan bu eşyaya 120 saniyelik bir bekleme süresi bu yama ile birlikte eklenmiştir.

Bu blog yazımında sonuna gelirken http://www.joygame.com/cengizhan2/ adresine giriş yaparak Cengiz Han 2 dünyasına adım atabilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder