23 Mayıs 2014 Cuma

Kahramanların Zamanı Fetih Yaması Çok Yakında!

Selamlar...



Kara Taht Kahramanların Zamanı tüm hızıyla devam ediyor. 27 Mayıs Salı günü gelecek olan yeni yama ile birlikte yepyeni içerikler sizlerle buluşacak. Fetih yaması olarak adlandırılan bu geliştirme paketinin detayları ise şöyle;


Yeni seviye 65
Köy savaşları;
20 Lonca üyesine karşı OOK köy savaşları.
20 Lonca üyesine karşı, köyü fethetmek isteyen 20 Lonca üyesi.
“Melitene, Antioch and Galilee köyleri tüm zenginliğiyle seni çağırıyor! Ancak işin o kadar da kolay olmayacak! Tarafını seç, ittifakını kur ve köyün sahibi olmak için seni bekleyen kanlı mücadeleye hazırlan! Unutma bu savaşta yalnız değilsin! İttifakını güçlendirerek köyde kendi bayrağının dalgalanmasını sağlamak senin elinde! Düşmanla mücadelede desteğe ihtiyacın olacak…”

Kervan sistemi
“Köylere giden Santafe kervanları zenginlik taşıyor, onları durdurmak senin elinde... Kervanları yağmalayarak hem gücüne güç katabilir hem de düşmanını alt edebilirsin. Savaş, meydanın dışında da devam ediyor, tahtın sahibi olmak için neleri göze alabilirsin?”

S seviye ve diğer tüm eşyaları Üretmek için “Üretim Zanaat Sistemi”
“Bugüne kadar topladığınız ve işlediğiniz tüm malzemeler ile artık üretim yapabileceksin! Kendi ürettiğin iksirler, silahlar azıklar ve diğer tüm eşyalarla artık daha da güçlüsün.”

Kimera bineği.
“Görkemli Kimera'ların ihtişamı Kahramanların bastığı toprakları titretecek. Taht'a giden yolda savaşçılara eşlik edecek.”

Kara Taht Premium Dükkânına yeni eşyalar;
Sınırlı Süre Kimera Kutusu
Sınırlı Süre Kimera Kutusu (1+1)
Kimera Ekipman Kutusu

Bu blog yazımın da sonuna gelirken, Kara Taht'ın eşsiz dünyasına http://www.joygame.com/kara-taht adresinden adım atabilirsiniz.

Sağlıcakla...

1 yorum:

  1. citizen eco drive titanium watch - TiNanium
    The model titanium shift knob 3 is compatible with the current model 3 titanium drill bit set which 2021 ford escape titanium hybrid is the model 2, and can be titanium banger equipped with microtouch solo titanium a range of popular accessories.

    YanıtlaSil