3 Mayıs 2014 Cumartesi

Gök Vadisi'nde 10 Kat Tecrübe

Selamlar...














Yeni başlayan oyuncuların en çok uğradıkları Labirent Kat 1’de kazanılan Tecrübe Puanı'nda büyük bir değişiklik yaptık. Sizlerden aldığımız geri bildirimleri ile yapılan değişiklik ile örnek olarak vermek gerekirse;


25 Seviye bir oyuncu Kara Örümcek öldürerek 475 Tecrübe Puanı kazanırken artık 2375 Tecrübe Puanı kazanacak. Ortalama olarak 5x katlık bir artık Labirent Kat 1’de yapıldı.

Gök Vadisi Kat 1, 2, 3 , 4 ve 5

Gök Vadisi yüksek seviye oyuncuların görev yaptığı ve çeşitli hediyeler kazanmak için gittiği bir bölgeydi. Kazanılan tecrübe puanı bizce çok düşük olduğu için burada da bir artış yapmayı planladık. Yeni yama ile artık Gök Vadisi, Üçgüç Zindanı, Hazine Mağarası ve TP artırıcı eşyalar kullanarak kısmen Antik Kalıntılar gibi yüksek Tecrübe Puanları vermeye başladı.

95 Seviye bir oyuncu şuanda 1292 Tecrübe Puanı kazanırken, yeni yama ile bu oran 12920 olacak. Ortalama olarak 10 Katlık bir artış 1-2-3-4 ve 5. Katlarda yapıldı. Yine 95 seviye bir oyuncu, Tarım Çimi, Kraliyet Hükmü ve %50’lik Tecrübe Kıyafetini kullandığında kazandığı Tecrübe Puanı 35530 olacaktır.

Bu blog yazımında sonuna gelirken, MMORPG oyunları arasında tartışmasız en iyisi olan Cengiz Han 2'yi, Cengiz Han 2 download bölümünden indirebilirsiniz.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder