14 Aralık 2013 Cumartesi

Goley'in Açık Betası 19 Aralık'ta!

Selamlar...



Joygame'in ilk MMO Futbol oyunu olan Goley, tüm futbol severlerle 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasındaki kapalı betasında buluştu. Kapalı beta boyunca günde sadece 5-6 saat açık olmasına rağmen Goley, binlerce oyuncusuna hizmet etti. Tüm hatalar toparlandı ve sıra geldi açık betaya.


Kapalı betanın 1 Aralık tarihinde son bulması ile yoğun bir şekilde üzerinde çalışılan Goley, tüm hataları giderilerek açık beta için hazırlıklarını tamamladı. :) Hataların giderilmesi bir yana dursun, yılbaşına özel temasıyla da Goley göz dolduracak gibi duruyor. Biz ofiste oynarken gerçekten büyük bir haz duyuyoruz. Bir futbol oyunu ancak bu kadar kendi içerisine oyuncuyu çekebilir herhalde. :)

Sonuç olarak Goley, 19 Aralık günü açık betası ile bir daha kapanmamak üzere yayın hayatına resmen adım atacak. :) He unutmadan, 17 Aralık Salı günü, Goley'i sesiyle daha da güçlendiren Sabri Ugan canlı yayın konuğu olacak. :)

Ayrıca sizlerle de Goley'in kapalı beta karnesini de paylaşmak istiyorum. :)


Bu blog yazımında sonuna gelirken, 19 Aralık'ta yeşil sahalarda görüşünceye dek MMO futbol oyunu olan Goley'i indirmek isteyenler futbol oyunu indir kısmından kurulum dosyalarına ulaşabilirler.

Sağlıcakla. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder