14 Aralık 2013 Cumartesi

Açık Beta'ya Son 5 Gün!

Selamlar...



Joygame'in ilk ve yeni MMO Futbol oyunu Goley, kapalı betasının ardından oyuncularıyla açık betasında buluşmak üzere gün saymaya çoktan başladı.
Türk oyuncuların ve takımların da yer aldığı Goley, futbol tutkunlarına farklı bir MMO deneyimi yaşatacak gibi gözüküyor. Kapalı betasında binlerce oyunca hizmet veren ve tek bir olumsuz görüş bile almayan Goley, Türkiye'nin yeni fenomen futbol oyunu olma yolunda en büyük aday.

Daha önce %100 Türkçe ve %100 Türkçe spiker içerikli bir futbol oyununa Türkiye'de rastlamamıştık. Tüm söylediklerimi içerisinde barındıran Goley, Sabri Ugan'ın seslendirmesi ile 19 Aralık tarihinde açık betaya başlıyor.


Sabırsızlıkla bekleyen oyunculara bir kaç ip ucu da benden. Goley ekibi, yaklaşan yılbaşı için çok güzel içerikleri de sizler için hazırladı. Özellikle futbolcuların kıyafetleri, özel futbol sahası ve oyun ara yüzünün karlarla kaplı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. :)

Yeşil sahalarda görüşmeye 5 gün kala, online futbol oyunu oynamak isteyen herkesi Goley'e bekliyoruz. Henüz indirmemiş olanlar ise online futbol oyunu indir kısmını ziyaret ederek kurulum dosyalarına ulaşabilirler.

Sağlıcakla. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder