2 Kasım 2014 Pazar

Wolfteam K.A.O.S. Sistemi

Herkese merhabalar,



MMOFPS denilince Türkiye'de akla gelen ilk oyun olan Wolfteam, yeni genişleme paketi K.A.O.S. ile yepyeni içerikleri sizlerle buluşturmak için hazırlanıyor. Açılımı Kamplar Arası Operasyon Skoru olan K.A.O.S. kamplar arası dur durak bilmeyen rekabetin ve mücadelenin ilk sinyallerini veriyor.


Sistemin temeli 3 farklı tarafa dayanıyor. Bunlar; Medusa, Lycan, MMU. Bu üç kamptan birini seçerek, 3 ay boyunca seçtiğiniz tarafta yapacağınız maçlar ile diğer taraflara üstünlük kurmaya çalışacaksınız.

Her ay sonunda kazanan tarafta yer alıyorsanız, birbirinden değerli hediyelerin sahibi olacaksınız. Şuan için bu hediyeler net olmasa da göz dolduracak hediyeler olacağı kesin. Ayrıca kazanan tarafta olmasanız bile bu sistemde eli boş dönmek yok. Her taraf, kazanma ve hediyelere sahip olma şansına sahip.



Bir diğer K.A.O.S özelliği ise taraf içi rütbe sistemi.

Alıştığınız normal rütbe sisteminden farklı olarak tarafınız içinde normal rütbenizden bağımsız bir rütbe sistemi ile karşılaşacaksınız.

Rütbeniz arttıkça seçtiğiniz taraf liderlik basamaklarında bir adım daha yükselecek ve tarafınıza ait arma da rütbeniz ile beraber değişiklik gösterecek.

Kademeli bir şekilde atlayacağınız bu rütbeler normal rütbenizden bağımsız olacak ve GP’nizi herhangi bir şekilde etkilemeyecek.

Sistem hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın. Türkiye'nin en iyi ve en çok oynanılan MMOFPS oyununa adım atmak için ise tıklayın.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder