7 Haziran 2014 Cumartesi

Goley'de Dünya Kupası Heyecanı

Selamlar...



2014 Dünya Kupası geldi çattı. Türkiye olarak katılım gösteremesek de dünya kupasından ayrı kalabilmek çok mümkün değil. Joygame'in ve Türkiye'nin en iyi MMO Futbol oyunu olan Goley'de, dünya kupası konseptli yeni yaması ile birlikte oyuncularıyla buluşmak için harıl harıl çalışıyor. 10 Haziran günü gelecek olan yama içerikleri ise şöyle:


1- Dünya Kupası stadyumu
Dünya Kupasına özel getirilen Samba Arena tamamen Brezilya 2014 Dünya Kupasına özel olarak tasarlandı.

2- 33 adet yeni eklenen Milli takımlar. Türk Milli Takımı da dahil.

3- Yeni zorluk derecesi.
Yeni eklenen zorluk derecesi tamamen Dünya Kupası temalı ve yalnızca Dünya Takımları ile maç yapma imkanı. Yeni eklenen zorluk derecesinin ödülleri ise diğer liglere göre daha değerli.

4- Dünya Kupasına özel getirilen Milli Takım paketleri. Bu paketler ile artık Milli Takımları alabilir, Dünya Kupası Milli Takımlarını direkt olarak kurabilirsiniz.

5- Skor Tahmin etkinliği;
Dünya Kupası süresince oyuncular her gün yapılacak olan Dünya Kupası maçlarının sonuçlarını tahmin ederek, bir sonraki gün skor tahmini doğru ise oyun içi hediyeler kazanacaklar.

6- Dünya Kupası süresince Türkiye Milli Takımının ruhu yaşatmak için eklenen Milli Takım forma seçeneği, maça girmeden önce Milli Takım formasını seçip Kırmızı Beyaz formalar ile maç yapabileceksiniz.

7- Coca-Cola Stadyumu,
Artık yeni eklenen Coca-Cola sponsorluğunda hazırlanan özel stadyumunda maç yapabileceksiniz.

8- Uzman ve Süper seviye futbolcu kartlarına sahip olan oyuncular futbolcu yeteneklerini daha gösterişli bir şekilde kullanacaklar.

9- Uzman ve Süper seviye futbolcular yetenek süreleri kısaltıldı. Artık diğer oyunculardan daha hızlı ve daha fazla yetenek kullanabileceksiniz.

10- Gelişmiş Ronaldo ve Messi Paketleri;
Şanslı Messi ve Ronaldo paketlerine oranla, 10 kat daha fazla şans ile Uzman Messi ve Uzman Ronaldo çıkarma şansı.

11- Set Ekipman Paketleri.
Mevcut ekipmanlara alternatif olarak getirilen set ekipmanları mağazaya eklendi. Tekli ekipman seti artık +15 özellik verecek.

12-Yeni hesaplar artık 5 seviyeye kadar iyileştirme eşyasına ihtiyaç duymayacak. 5 Seviyeye kadar istediğiniz kadar iyileştirme eşyası ücretsiz şekilde kullanabilirsiniz.

13- Artık alınan paketler direkt olarak açılmak zorunda değil. Paketleri aldıktan sonra Envantere Gönder seçeneğine basın ve istediğiniz zaman paketlerinizi açın. Ayrıca açtığınız Şans Paketlerinin içerisinden çıkan eşyalar da envanter bölümüne gidecektir.

14-Mağazaya Şanslı Xavi ve Cech paketi eklendi.

2014 Brezilya Dünya Kupası keyfi Goley'de yaşanacak.

Sağlıcakla...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder