20 Eylül 2012 Perşembe

Kızılkuyruk Ejderi




Cengiz Han, deniz aşırı ülkelerden halkı için yeni kıyafetler, eşyalar ve binekler getirtti. Bu bineklerden bir tanesi var ki, bir çok kişinin dikkatini heybetli görünüşüyle üzerine çekmişti. Gelen bineği görenler şaşkınlıklarını gizleyemediler. Bineğin ihtişamı kulaktan kulağa dört bir yana yayıldı. Kıpkırmızı bir ejdere sahip olabilmek, Cengiz Han 2 dünyasında bir çok kişinin yegane amacı haline gelmişti. Cengiz Han’ın emri ile deniz aşırı ülkelerden getirilen Kızılkuyruk Ejderi, Cengiz Han 2 dünyasına yeni katılan herkese verilmeye başlandı.

 

Kızılkuyruk Ejderi, kıpkırmızı rengi ve heybetli görünüşü ile oyuna eklenmesinin ardından bir çok oyuncunun dikkatini çekmiştir. Yeni başlayan oyuncularımız için ihtişamlı bir bineğe sahip olmak, Cengiz Han 2 dünyasının daha nelere gebe olduğunu anlatır niteliktedir.

Kızılkuyruk Ejderi, 30 Ağustos’ta gelen yamamızla birlikte Cengiz Han 2 dünyasına yeni katılan oyunculara verilmeye başlanmıştır. Cengiz Han 2 dünyasına katılan her oyuncu anında Kızılkuyruk Ejderi’ne sahip olabilmektedir. Ejdere sahip olan oyuncularımız 30. seviyeye ulaştıklarında, kızılkuyruk ejderini kullanmaya başlayabiliyorlar. Görünüşü ve rengi ile dikkatlerini üzerine toplayan bu ejder, özellikleri ile de 30. seviye deki oyuncularımıza katkı sağlayabilecek niteliktedir.

Kızılkuyruk ejderinin özelliklerini ve çantanızdaki konumu hakkında bir kaç ekran görüntüsü de aşağıdadır.





Cengiz Han 2 dünyasına yeni eklenmiş olan Kızılkuyruk Ejderi’ni sizlere tanıtmaya çalıştım.Cengizhan oyununa anlam katan siz değerli oyuncularımızla bir sonra ki blog yazımda görüşmek dileğiyle… 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder