19 Temmuz 2014 Cumartesi

Cengiz Han 2'de Yeni Yama Coşkusu

Selamlar...


Türkiye'nin en iyi MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2, büyümeye ve gelişmeye tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılı içerisinde çok büyük sürprizler planlayarak, oyuncularımızı şaşırtmak için kolları şimdiden sıvamış durumdayız. Tabii ki büyük sürprizlere geçiş yapmadan önce ufak yamalar ile de oyun deneyiminizi üst seviyelere çekmek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.

FIFA World Ultimate Team Paketi


Selamlar...



Bir Ultimate Team paketi satın aldığınızda, satın almış olduğunuz paketin tipine göre belirli öğeler alırsınız. Her öğe şu üç seviyeden birine aittir: Bronz, Gümüş veya Altın. Altın öğeler, Bronz veya Gümüş öğelere göre daha büyük etkiye sahiptir. Buna ek olarak her öğe, Normal veya Nadir olarak sınıflandırılır. Nadir öğeler hem Mağaza paketlerinde hem de transfer pazarında daha nadir bulunur ve parlak oluşlarıyla hemen fark edilirler.

Goley'de Yeni Yama Coşkusu

Selamlar...

Türkiye'nin en iyi MMO Futbol oyunu olan Goley, yepyeni yaması ile oyun severlere futbol deneyimini doruklarda yaşatmak için hazır.

10 Temmuz tarihinde gelen yama ile birlikte oyuna eklenen ve yapılan değişiklikler şöyle;

1- Spikerlik seslendirmeleri yenilendi.

8 Temmuz 2014 Salı

Legend Online Joygame Ramazan Etkinlikleri

Selamlar...


Türkiye'nin ve Joygame'in en iyi web tabanlı MMORPG oyunu olan Legend Online Joygame'de Ramazan etkinlikleri çoktan başladı.