31 Mayıs 2014 Cumartesi

SOMA'ya Destek Olma Zamanı

Soma’da gece gündüz demeden bir avuç kömüre biçilmiş hayatlarından ekmek çıkartmaya baş koymuş, yüzleri kara, yürekleri ak şehit maden işçilerimizin yaşamlarını kaybetmelerinin dayanılmaz acısını yüreklerimizin en derinlerinde hissediyoruz. Arkada kalan ana, baba, eş ve çocuklara destek arzusuyla, 15-31 Mayıs 2014 tarihleri arasında; Wolfteam, Goley, MStar, Cengiz Han 2, Rakion ve Kara Taht oyunlarımızda belirlenen ve ilan edilen eşyaların satışından elde edilecek olan net satış geliri tutarında bağışı, sivil toplum kuruluşları ve dernekler aracılığıyla, Soma'ya ve Soma'da yaşanan felaketten ötürü ihtiyaç sahiplerine bağışlayacağız.

23 Mayıs 2014 Cuma

16 Mayıs 2014 Cuma

Cengiz Han 2'de Tecrübe Puanı Kazanmanın 16 Yolu

Cengiz Han 2’de Tecrübe Puanı Kazanmanın 16 Yolu

1- Günde sadece 1 defa girebileceğiniz ve yüksek oranda Tecrübe Puanı kazanabileceğiniz Antik Kalıntılar Zindanı.


Wolfteam'de 19 Mayıs Coşkusu

Selamlar...



Türkiye'nin en iyi MMOFPS oyunu olan Wolfteam, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda birbirinden güzel etkinlik ve kampanyalarla sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Lafı çok fazla uzatmadan hemen detaylara geçelim.

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Legend Online Joygame'de 14. Sunucu Açılıyor

Selamlar...



Joygame'in web tabanlı MMORPG oyunu Legend Online Joygame, yepyeni bir sunucu ile daha karşınıza gelmek için hazırlanıyor. 17 Mayıs Cumartesi günü açılacak olan 14. sunucunun adı Gençlik Ateşi.

Goley'de İspanya ve İngiltere Paketleri

Selamlar...

Türkiye’nin bir numaralı MMO Futbol oyunu Goley’den, sizlere harika bir paket daha!
Messi mi istersiniz? Ronaldo mu? Yoksa Gerrard mı? Ya da hepsi mi? :)

10 Mayıs 2014 Cumartesi

iPara Joygame'de



iPara Nedir?

İnternette alışveriş yaparken mutlaka siz de bu duyguları yaşamışsınızdır.
"Acaba kredi kartı bilgilerimi verince bir sorun çıkar mı?" Artık rahat olun. iPara, kafanızdaki tüm bu soru ve sorunları kaldırmak için var. Ayrıca bir çok karta taksit imkanı iPara’da…

Nakit Mağaza'ya Yeni Eşyalar



Mayinna ve diğer kampanyalar ile satılan, sınırlı sayıda satın aldığınız eşyalar artık Nakit Mağaza’da yer alacak. Yeni yama ile yine sizlerin en çok görmek istediğiz eşyaları Nakit Mağaza’ya ekledik.

3 Mayıs 2014 Cumartesi

Ülke Geçişleri Eşitlendi

Selamlar...














Sunucuların birleşmesinin ardından "Ulus Yöneticisi" oyun içi dengeleri korumak adına kapatılmıştı. Yeni yama ile artık Ulus Yöneticisi aktif olacak.

Gök Vadisi'nde 10 Kat Tecrübe

Selamlar...














Yeni başlayan oyuncuların en çok uğradıkları Labirent Kat 1’de kazanılan Tecrübe Puanı'nda büyük bir değişiklik yaptık. Sizlerden aldığımız geri bildirimleri ile yapılan değişiklik ile örnek olarak vermek gerekirse;